Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
New techniques
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Brazilian
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

 
     
  ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ >>>

Η επιστήμη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σχεδιασμό και εφαρμογή νέων τεχνικών με σκοπό τα αποτελέσματα των πιο  δημοφιλών χειρουργικών επεμβάσεων να γίνονται ακόμη πιο καλά και η ικανοποίηση των ενδιαφερομένων μετά την παρέμβαση του ιατρού να είναι στον ψηλότερο δυνατό βαθμό.

Νέες χειρουργικές τεχνικές  και νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα  σχεδιάζονται συνεχώς από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων  και μια μεγάλη ποικιλία ιατρικών θεμάτων στα οποία υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης των αποτελεσμάτων.

Η κάθε νέα τεχνική αφού σχεδιαστεί τίθεται σε συζήτηση στα ιατρικά συμβούλια και ακολούθως  παρουσιάζεται στα ιατρικά συνέδρια προς τελική αποδοχή από την επιστημονική κοινότητα. Τότε θεωρείται ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρεία κλίμακα για να αποδειχθεί και στην πράξη από στατιστική άποψη ως ευεργετική και χρήσιμη για το ευρύ κοινό. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να «ωριμάσει» μια νέα τεχνική, από τη σύλληψη της ιδέας και το σχεδιασμό της έως και την πλήρη εφαρμογή της με τη σωστή ιατρική ένδειξη στο ευρύ κοινό είναι τρία χρόνια.

Πολλές φορές εμφανίζονται στον τύπο δημοσιεύματα περί νέων  επαναστατικών τεχνικών που έχουν «θαυμάσια» αποτελέσματα και αυτό δεν θα σταματήσει εφόσον οι γιατροί πάντα θα επιθυμούν την καλύτερη δυνατή θεραπεία για τους ασθενείς που εμπιστεύονται τις ικανότητές τους και τις γνώσεις τους.


Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Κάθε νέα τεχνική, ειδικά στην πλαστική χειρουργική πρέπει να έχει εφαρμοστεί σε αρκετά μεγάλο και ασφαλή αριθμό ενδιαφερομένων πριν θεωρηθεί χρήσιμη και αποτελεσματική χωρίς «κρυφά μυστικά» (τα γνωστά ψιλά γράμματα).

 Όλες  οι νέες τεχνικές που εμείς χρησιμοποιούμε, έχουν περάσει από εξαντλητική διαδικασία πιστοποίησης ώστε για μας να θεωρούνται αρκετά παλιές πριν τις προτείνουμε στο κοινό μας, ως αποτελεσματικές, χρήσιμες και ασφαλείς.

8/8/2013

 

 
 
  πίσω