ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
Αισθητική γυναικείων έξω Γεννητικών Οργάνων
Αισθητική ανδρικών έξω Γεννητικών Οργάνων
Πλαστική μικρών αρθρώσεων χειρός και ποδός.
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Αισθητική γυναικείων έξω Γεννητικών Οργάνων
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Αισθητική γυναικείων έξω Γεννητικών Οργάνων

 
     
 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΞΩ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
  • Πλαστική Περινέου ( Perineoplasty )
Σύσφιξη μυών και ανανέωση δέρματος στη περιοχή του περινέου μετά από βλάβες  που προκύπτουν από δύσκολο φυσιολογικό τοκετό ή κακή συρραφή του περινέου εφόσον έχει γίνει περινεοτομή. Η επέμβαση γίνεται με χρήση ειδικού μηχανήματος laser ή ραδιοκυμάτων.

  • Πλαστική Ανάπλαση της έξω γεννητικής περιοχής ( genital rejuvenation-genital lifting)
Πρόκειται για συνολική ανάπλαση των ιστών της έξω αισθητικής ενότητας της γυναίκας. Γίνεται επαναδιαμόρφωση του σχήματος του εφηβαίου, των χειλέων (Μεγάλων-Μικρών), ή και αφαίρεση του πλεονάζοντος δέρματος. Η επέμβαση γίνεται με χρήση ειδικού μηχανήματος Laser ή ραδιοκυμάτων.

  • Πλαστική ανάπλαση μεγάλων χειλέων

Αφαίρεση του πλεονάζοντος λίπους και δέρματος από τα μεγάλα χείλη, σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος.
  • Πλαστική επέμβαση για την υπερτροφία των μικρών χειλέων του αιδοίου. Πλαστική αποκατάσταση >>> η ιατρο-κοινωνική επανάσταση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της σύγχρονης γυναίκας.

Τι είναι  τα υπερτροφικά μικρά χείλη??

Ως υπερτροφία των μικρών χειλέων του αιδοίου χαρακτηρίζεται η κατάσταση όπου τα μικρά χείλη έχουν μεγαλύτερο μέγεθος του φυσιολογικού. Είναι μία συνήθης, μη παθολογική κατάσταση που μπορεί να αφορά είτε σε ετερόπλευρη είτε σε αμφοτερόπλευρη υπερτροφία. Υπάρχει είτε συγγενώς είτε δημιουργείται κατά την περίοδο της εφηβείας, χωρίς να έχει βρεθεί κάποια άλλη πιθανή αιτία πλήν της κληρονομικότητος.

Συμπτώματα

Πολλές γυναίκες, δεν εμφανίζουν κανένα απολύτως σύμπτωμα και είναι  προσαρμοσμένες σε αυτήν την εικόνα των γεννητικών τους οργάνων.  Αντιθέτως, ένα σημαντικό ποσοστό γυναικών παραπονείται για συμπτώματα όπως πόνο κατά την ένδυση με στενά ρούχα  και κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων ( π.χ τρέξιμο, ιππασία, ποδήλατο, σεξουαλική επαφή) ,κνησμό και υποτροπιάζουσες κολπίτιδες ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η διατήρηση της υγιεινής στην ευαίσθητη περιοχή είναι πιο δύσκολη και απαιτητική. Εκτός όμως από τα λειτουργικά συμπτώματα που μόλις αναφέραμε, αξιοσημείωτα είναι και τα ψυχολογικά θέματα που απορρέουν από τέτοιες καταστάσεις. Έτσι, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που φέροντας αυτήν την «ανατομική παραλλαγή», αισθάνονται «διαφορετικές», με αποτέλεσμα η καθημερινότητά τους να επηρεάζεται. Με ποιον τρόπο? Αποφεύγοντας αθλητικές δραστηριότητες που προκαλούν δυσφορία, αποφεύγοντας τη σύναψη ερωτικών σχέσεων με κάποιο σύντροφο, ή αποφεύγοντας ακόμη και να εμφανιστούν στην παραλία με μαγιώ, καθώς η παρουσία πλεονάζοντος ιστού στην περιοχή μπορεί να αποτελέσει αφορμή για σχόλια. Η υπερτροφία των μικρών χειλέων του αιδοίου λοιπόν μειώνει κατά πολύ την αυτοπεποίθηση της γυναίκας ενώ βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα όπως φόβο και ανασφάλεια.

Η επέμβαση

Σε αυτό το σημείο έρχεται  να λύσει το πρόβλημα η εξέλιξη  των χειρουργικών τεχνικών και ο  συγκερασμός της επιστήμης της  γυναικολογίας και της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής.

Η αιδοιοπλαστική στα μικρά χείλη του αιδοίου είναι πλέον επέμβαση ρουτίνας. Με τοπική αναισθησία ή μέθη και σε σύντομο χρόνο γίνεται η αφαίρεση του πλεονάζοντος ιστού ενώ η γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της λίγη ώρα μετά την επέμβαση. Ο πόνος είναι ανεκτός με ήπια παυσίπονα, ενώ το οίδημα στην περιοχή υποχωρεί εντελώς δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση. Η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της λίγες ημέρες μετά την επέμβαση και να έχει ενεργό σεξουαλική ζωή, ένα μήνα μετά. Καταλληλότερος χρόνος για την επέμβαση είναι η 7η με 10η ημέρα του κύκλου, ενώ δεν υπάρχει ιδιαίτερος περιορισμός από πλευράς ηλικίας, εφόσον γίνεται από την ενηλικίωση και μετά. Η αιδοιπλαστική των μικρών χειλέων του αιδοίου μπορεί άνετα να συνδυαστεί και με άλλες γυναικολογικές ή αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις ( πχ, πλαστική ανάπλαση κόλπου και περινέου, αυξητική- μειωτική μαστών, κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση-λιποπλαστική-λιπογλυπτική, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική κλπ).

Το αποτέλεσμα

Η νέα εικόνα των έξω  γεννητικών οργάνων είναι αισθητικά, πρακτικά και λειτουργικά βελτιωμένη. Εξαφανίζει τυχόν συναισθήματα γυναικείας ανασφάλειας και δημιουργεί συνθήκες αυτοπεποίθησης, χαρίζοντας προσωπική χαρά και ευεξία.

                                                                     ///

>>>Στην κλινική μας ισχύει απολύτως και ακολουθείται σχολαστικά η πολιτική πλήρους ιατρικού απορρήτου για όλες τις ενδιαφερόμενες με σεβασμό στις ευαισθησίες και την ιδιωτικότητα της κάθε γυναίκας που μας επισκέπτεται, οι ειδικοί εξωτερικοί συνεργάτες μας ουρολόγοι-ανδρολόγοι και μαιευτήρες-γυναικολόγοι, μπορούν ταυτόχρονα να λύσουν καί τις υπόλοιπες απορίες σχετικές με όποιο άλλο γυναικολογικό θέμα αφορά την κάθε  σύγχρονη γυναίκα...

 
     

 
  πίσω