Δελτία τύπου
Επαγγελματικά ταξίδια
Εκδηλώσεις - Ομιλίες
Σχολιασμοί επικαιρότητος
Συγγραφικό Έργο @ βιβλιοπαρουσιάσεις
'' Το μυστικό της Βραζιλιάνικης ομορφιάς '' @ Βιβλιοπαρουσιάσεις (δείτε εδώ τις φωτογραφίες)
Πολιτιστικές δράσεις
Κοινωνική Συμμετοχή
Κοινωνική Ευθύνη
Κοινωνική Δικτύωση
Διαβάσαμε - Ακούσαμε και μας άρεσαν
Ιατρικές δραστηριότητες
Επιστημονικές ιδιότητες
Παλαιότερες διαλέξεις
Ραδιόφωνo
Έρευνα
Θετικές προτάσεις
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
'' Το μυστικό της Βραζιλιάνικης ομορφιάς '' @ Βιβλιοπαρουσιάσεις (δείτε εδώ τις φωτογραφίες)
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

'' Το μυστικό της Βραζιλιάνικης ομορφιάς ''

 
     
 

Η φυσική ανάγκη του ανθρώπου για ένα σώμα χωρίς ατέλειες αποτελεί σχεδόν ένστικτο.

Στη Βραζιλία, χώρα των χρωμάτων των αντιθέσεων, της αρμονίας, της «σάμπα» και των όμορφων σωμάτων, υπάρχει ίσως ένα μυστικό, το μυστικό της Βραζιλιάνικης ομορφιάς.

Το μυστικό αυτής της φυσικής ή δημιουργημένης από τους πλαστικούς χειρουργούς ομορφιάς ξεδιπλώνεται και αποκαλύπτεται στους Έλληνες αναγνώστες με τρόπο απλό και ανεπιτήδευτο στις σελίδες του βιβλίου του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού και επίτιμου προξένου της Βραζιλίας Δρ Ιωάννη Λύρα.

Η εσωτερική ανάγκη του συγγραφέα να προσαρμόσει τις βραζιλιάνικες γραμμές στη χώρα που εισήγαγε το μέτρο και το κάλλος -την Ελλάδα- καθώς και η πολυετής εμπειρία του στη Βραζιλία- τη χώρα της ομορφιάς, κοντά στον παγκοσμίου φήμης πρωτοπόρο πλαστικό χειρουργό καθηγητή Ivo Pitanguy εγγυώνται μία ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Ο Δρ Ιωάννης Λύρας συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες του, εισάγει ανώδυνα τον αναγνώστη στον κόσμο της αισθητικής χειρουργικής, με τρόπο απλό και κατανοητό, αλλά κυρίως με επιστημονική εγκυρότητα.

Κατατοπίζει τον κάθε ενδιαφερόμενο αναλυτικά, λύνοντάς του κάθε απορία σχετική με την πλαστική χειρουργική. Το βιβλίο ανοίγουν τρία κεφάλαια στα οποία γίνεται μια ιατροφιλοσοφική και καλλιτεχνική εισαγωγή στα θέματα της ομορφιάς του ανθρωπίνου σώματος. Ακολουθούν πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τις χειρουργικές και εναλλακτικές (μη χειρουργικές) τεχνικές της γλυπτικής του σώματος.

Μερικά από τα θέματα που αναπτύσσονται στο βιβλίο είναι η λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, κοιλιοπλαστική, λίφτινγκ σώματος, laser, υπέρηχοι ραδιοκύματα αλλά και ειδικά θέματα όπως εγκυμοσύνη και γυναικολογική πλαστική χειρουργική, διατροφή, φυσιοθεραπεία και άσκηση.

Με την ανάγνωση αυτού του βιβλίου κάθε στάδιο μια πλαστικής χειρουργικής επέμβασης γίνεται κατανοητό από το χρονικό της απόφασης και τον προεγχειρητικό έλεγχο μέχρι την αναισθησία, τη διαδικασία της επέμβασης, τη μετεγχειρητική πορεία και παρακολούθηση, ενώ μέσα από πραγματικές μαρτυρίες γυναικών που είχαν την εμπειρία της επέμβασης μπορεί να βιώσει τη διαδικασία λεπτό προς λεπτό.

Εκτός από το Δρ Ιωάννη Λύρα σε αρκετά κεφάλαια του βιβλίου συμμετέχουν και άλλοι συγγραφείς όπου η γραφή τους θα αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη για τον αναγνώστη.

Το εξώφυλλο έχει ιδιαίτερα έντονη εικαστική χροιά , ενώ η φωτογραφία είναι δημιουργία του αείμνηστου φωτογράφου Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Περιλαμβάνεται επίσης ένα αρθρο-περιγραφή της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλη η οποία μεταμφιεσμένη σε νοσηλεύτρια είχε παρακολουθήσει κρυφά επέμβαση γλυπτικής σώματος στο χειρουργείο.

Το βιβλίο προλογίζουν εκτός των άλλων, ο αξιότιμος Δήμαρχος Αθηναίων, καθηγητής Ιατρικής Νικήτας Κακλαμάνης , ο αξιότιμος Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα Affonso Emillio de Alencastro Massot, o ιστορικός συγγραφέας (γνωστός στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό)καθηγητής Massimo Valerio Manfredi, Έλληνες και Ευρωπαίοι Ιατροί.

H έκδοση έγινε υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής ( EAPS- ACEIP) και με την υποστήριξη του Προξενικού Σώματος ( CCG).

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου έγινε την 22-6-2009 στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων απο τον Δήμαρχο Αθηναίων Καθηγητή Ιατρικής Νικήτα Κακλαμάνη, την κα Ελενα Κουντουρά, τον Ομότιμο Καθηγητή Γλυπτικής Αρχιτεκτονικής του Ε. Μ. Πολυτεχνείου Γ. Καλακαλλά, τον Ομότιμο Καθηγητή Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Βασίλη Κέκη και τον Πρέσβη της Βραζιλίας Αφόνσο Μασσότ, παρουσία ευρέος κοινού απο όλους τους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας και αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα.

Τα έσοδα του συγγραφέα θα δοθούν σε ιδρύματα που φροντίζουν άτομα με γεννετικού ή επίκτητου τύπου σωματική δυσμορφία ή αναπηρία.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ Ή ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ '' Το μυστικό της Βραζιλιάνικης ομορφιάς '' (Greek Books - Books in Greek - Perizitito )


ISBN: 978-960-6650-3 6 - 9 ,

Εκδόσεις ΚΑΥΚΑΣ (Σχήμα: 15,5 cm x 23,5cm Σελίδες: 312, Εξώφυλλο: Μαλακό)

 
     

 
 
Εκτύπωση πρώτης έκδοσης, 21-05-2009
 
Εκτύπωση πρώτης έκδοσης, 21-05-2009
 
Εκτύπωση πρώτης έκδοσης, 21-05-2009
 
Εκτύπωση πρώτης έκδοσης, 21-05-2009
 
 
hali
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, 23-6-2009.
 
cultural center
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων.
 
A.Massot (Πρέσβυς της Βραζιλίας στην Ελλάδα), Β.Κέκης (Καθηγητής Χειρουργικής), Β.Πολύδωρας (Βουλευτής Αθηνών), Γ.Καλακαλάς ( Καθηγητής Πλαστικής Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ), Ε.Κουντουρά (Εκδότης), Ν.Κακλαμάνης (Δήμαρχος Αθηναίων), Ι.Λύρας, Θ.Κασσίμης (Βυλευτής Αθηνών), Γ.Τάσου (Βουλευτής Λάρνακας,Κύπρου).
 
Ι. Λύρας - Ε.Κουντουρά - Ν.Κακλαμάνης- A.de Alencastro Massot.
 
 
Δρ. Γιάννης Θ.Λύρας.
 
Ν. Κακλαμάνης, Δήμαρχος Αθηναίων.
 
Μ.Καρχιμάκης, (βουλευτής Λασιθίου Κρήτης)
 
Ιατρός ενδοκρiνολόγος,-διαβητολόγος Δρ.Παρή Ράπτη-Λύρα (ειδική σύμβουλος έκδοσης)
 
 
Ν.Βερνίκος, Επιχειρηματίας, Πρόξενος του Μεξικό, μέλος του ΔΣ του Προξενικού Σώματος Ελλάδος
 
Book signing
 
Ελντα Πανοπούλου, ηθοποιός.
 
Jorje Alexandro Mastropietro (Πρέσβυς της Αργεντινής), Beyza Untuna (Aντιπρόεδρος του ΔΣ του Προξενικού Σώματος στην Ελλάδα), Ι.Λύρας, (πλαστικός χειρουργός-Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα)AFFONSO EMILIO DE ALENCASTRO MASSOT (Πέσβυς της Βραζιλίας)
 
 
Καθηγητής Νομικής Αλέξανδρος Κατσαντώνης
 
Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Κωνσταντίνα Μπέη
 
Ο Δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.
 
Η ομάδα Λύρα.
 
 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Cidesco, 14-11-2009
 
Ηρώ Κορωναίου - Πρόεδρος Cidesco Hellas
 
Οι σπουδαστές
 
Το εξειδικευμένο κοινό
 
 
ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Λυσίππειο Πνευματικό Κέντρο , 15-11-2009.
 
Η παρουσίαση στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 
Το πάνελ> Αντρέας Βαγγόπουλος (δικηγόρος), κος Γιώργος Αποστολόπουλος, (επιχειρηματίας-Πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών), , Δρ. Παρή Ράπτη Λύρα και κος Απόστολος Παπαφωτίου, (πολιτικός μηχανικός-αντιπεριφερειάρχης Κορινθίων).
 
Νίκος Ταγαράς (Νομάρχης Κορινθίας)
 
 
Γιώργος Γκιώνης, (Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας), Στέλιος Μάρκελλος (Πολιτευτής Κορινθίας), Κώστας Κόλλιας (Βουλευτής Κορινθίας), Γιώργος Αποστολόπουλος (Πρόεδρος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών), Παρή Ράπτη (Ιατρός Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος), Νίκος Ταγαράς (Νομάρχης Κορινθίας), Ανδρέας Βαγγόπουλος (Δικηγόρος-Μέλος του Δ.Σ του Λυσσιπείου Πνευματικού Κέντρου), Απόστολος Παπαφωτίου (Πρόεδρος Λυσσιπείου Πνευματικού Κέντρου)
 
Άγγελος Μανωλάκης (Βουλευτης Κορινθίας), Χρήστος Σεργεντάνης (Ιατρός Γυναικολόγος), Αλέξανδρος Δήμας (Δικηγόρος)
 
Υπογραφή βιβλίων
 
Ο Δρ.Ιωάννης Λύρας με τον δήμαρχο Κορινθίων κο Αλέξανδρο Πνευματικό
 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ηράκλειο, Κρήτη, 16-11-2009.
 
Το πάνελ των ομιλητών περι ομορφιάς
 
Ιωάννης Κουράκης (Δήμαρχος Ηρακλείου), Γιώργος Χυντηράκης (Δημοσιογράφος)
 
Ο Ιωάννης Λύρας στην Κρήτη
 
 
Η ευγενής ιδέα της πλαστικής χειρουργικής της καμπύλης του σώματος σε πρώτο πλάνο
 
Μανώλης Κλώτζας (Αντινομάρχης Λασιθίου), Λουδοβίκος των Ανωγείων ( Τραγουδοποιός), Μανώλης Στρατάκης ( Βουλευτής Ηρακλείου), Αρχιμανδρίτης Μακάριος (Εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου), Μαρία Σπυριδάκη (Μις Ελλάς), Felice Garofalo (Επιστ. Διευθ. EAPS-ACEIP), Keyla Pinto (Υποπρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα)
 
Αρχιμανδρίτης Μακάριος (Εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου).
 
Μανώλης Στρατάκης (Βουλευτής Ηρακλείου), Λουδοβίκος των Ανωγείων (Τραγουδοποιός).
 
 
Έφη Βολονάκη, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, (ΕΕΣ).
 
Δημοσιογράφος Μαρία Σπυριδάκη (Μις Ελλάς).
 
Μαρία Λαμπακάκη (φαρμακοποιός Παλαιοχωρας Χανίων) και όμορφες Κρητικές
 
υπογραφή αυτογράφων
 
 
ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Πρεσβεία της Βραζιλίας στην Κύπρο και Ιδρυμα τεχνών Φάρος, Λευκωσία, 18-10-2012.
 
Δρ Ιωάννης Λύρας, Πλαστικός Χειρουργός & Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα και η Κα Βίβιαν Κανάρη, δημοσιογράφος - παρουσιάστρια της εκδήλωσης
 
O Υπουργός ANTENOR BOGEA, οι επίτιμοι πρόξενοι της Βραζιλίας Garo Keheyan και Dr Yiannis Lyras και ο Τομμυ Καρδούλας.
 
Δρ Ιωάννης Λύρας, ο Πρέσβυς DANTE COELHO de LIMA , ο Κος Αλέκος Ορουντιώτης (πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού) και η Δρ Παρή Ράπτη-Λύρα
 
 
Δρ Βάσος Οικονόμου, ο Δρ Ιωάννης Λύρας και ο επιχειρηματίας Κος Κώστας Λευκαρίτης
 
Η εκδήλωση
 
Δρ Ιωάννης Λύρας, πλαστικός χειρουργός & Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα, ο Πρέσβης της Βραζιλίας στην Κύπρο Κος Dante Coelho de Lima
 
Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) κος Αλέκος Ορουντιώτης.
 
 
Ο Ιατρός Δρ.Βάσος Οικονόμου απο την Αμμόχωστο-Λάρνακα, Κύπρου (πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας του Παγκύπριου Συλλόγου Ιατρών).
 
Το πάνελ
 
Ο Ιωάννης Λύρας και η Κατερίνα Λάμπρου Διευθύντρια του Γραφείου Τυπου της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Κύπρο
 
Η εκδήλωση
 
 
Αρμονική διάδραση.
 
Η δημοσιογράφος Κα Βίβιαν Κανάρη, ο Δρ Ιωάννης Λύρας και η Κα Ελενίτσα Χαραλάμπους
 
Δρ Ιωάννης, η Δρ Παρή Ράπτη-Λύρα, ιατρός ενδοκρινολόγος και ο Κος Κώστας Λευκαρίτης, Πρόεδρος του Προξενικού Σώματος Κύπρου
 
Δρ Βάσος Οικονόμου, Πρόεδρος Επιτροπής Δεοντολογίας Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, η σύζυγός του και Ο Δρ Ιωάννης Λύρας, πλαστικός χειρουργός & Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα
 
 
Υπογραφή βιβλίων
 
κυρίες Αντρούλα και Μαρίνα Πογιατζή, Μαμά και κόρη
 
υπογραφή αυτογράφων σε φιλική ατμόσφαιρα
 
Χρώματα απο τις κυρίες Μαρία και Sabina Vahan
 
 
Ο επιχειρηματίας Γιώργος Τζιαμπούρας (διαιτητής ποδοσφαίρου) και η Στέλλα Γεωργιάδου (τραγουδίστρια ).
 
Ο βουλευτής Λευκωσίας Ανδρέας Πιτσιλίδης, η Κούλα Παναγίδου, ο Ανδρέας Ονησιφόρου και Ο Ιωάννης Λύρας
 
Η Κα Mollie-Ann Jackson Alleyne (ΟΗΕ-CYPRUS) απο την Jamaica και ο Ανδρέας Ονησιφόρου (ΥΠΕΞ ΚΥΠΡΟΥ)
 
O βραζιλιάνος πιανίστας Farley Derze, ο Δρ Ιωάννης Λύρας o βραζιλιάνος συνθέτης και τραγουδιστής Cadu de Andrade
 
 
 
Σκηνή απο τη Βραζιλιάνικη ομορφιά σώματος και φύσης στην παραλία Copacabana-Ipanema του Rio de Janeiro.
Σκηνή απο τη Βραζιλιάνικη ομορφιά σώματος και φύσης στις παραλίες Copacabana & Ipanema του Rio de Janeiro.
 
Click Here
ΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ !!!! 17-4-2011. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Κατά το επίσημο ταξίδι της στην Κίνα, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2011, η Πρόεδρος της Βραζιλίας κα DILMA ROUSSEF παρέμεινε στην Αθήνα και επισκεύθηκε αρχαιολογικούς χώρους,, το νέο μουσείο της Ακρόπολης και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης. Κατά τη συνάντηση με την Πρόεδρο, ο Dr Ioannis Lyras (MD-plastic surgeon & Honorary Consul of Brazil in Greece), της δώρισε-αφιέρωσε το βιβλίο του με τίτλο «Το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς». Στο μέσον της φωτογραφίας διακρίνεται , ο Υπουργός των Εξωτερικών της Βραζιλίας, Dr. Antonio Patriota.
 
*
 
 
ΕΒΔΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Δήμος Περιστερίου Αττικής, και δημοτική βιβλιοθήκη, Δυτική Αθήνα, 12-5-2014.
 
Click Here
Ο Δρ.Ιωάννης Λύρας πλαστικός χειρουργός, Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα με τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη
 
Ομιλία Δρ. Ιωάννη Λύρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου
 
Ομιλία Δρ. Ιωάννη Λύρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου
 
 
Ομιλία Δρ. Ιωάννη Λύρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου
 
Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Άννα Γερμανάκου συνεργάτις Δημάρχου Περιστερίου,Ξένη Κορογιάννη Πρόεδρος ΟΠΑΑΠ
 
Δρ. Παρή Ράπτη-Λύρα Ενδοκρινολόγος, Άννα Γερμανάκου συνεργάτις Δημάρχου Περιστερίου, Μιχάλης Γερμανάκος Διεθνής Διαιτητής
 
Ιωάννης Λύρας, Παρή Ράπτη-Λύρα , Νίκος Μούρτζης, Νίκος Παπαχρήστος,, Άννα Γερμανάκου,, Μιχάλης Γερμανάκος
 
 
Άννα Γερμανάκου συνεργάτις Δημάρχου Περιστερίου,Ιωάννης Λύρας πλαστικός χειρουργός, Άννα Βασιλοπούλου-Λουλάκη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού
 
Με τους δημότες
 
Δίνοντας συμβουλές όμορφης εμφάνισης σε σύγχρονες Ελληνίδες γυναίκες
 
Εξετάζοντας ένα βρέφος με ουλές απο οικιακό έγκαυμα
 
 
ΕΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Δήμος Ιεράπετρας Λασιθίου, Κρήτη, 03-11-2014
 
Με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Λασιθίου Κο Θεοδόση Καλαντζάκη
 
Με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Κο Μανώλη Φραγκούλη, την Πρόεδρο της Κοινοπολιτείας Κα Χρύσα Χατζημαρκάκη και τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Λασιθίου Κο Θεοδόση Καλαντζάκη
 
Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης γιατρό Ορθοπεδικό Κο Μανώλη Κλώντζα
 
 
Περι ομορφιάς
 
Απο την ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ιεράπετρας Λασιθίου
 
Απο την ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ιεράπετρας Λασιθίου
 
Δίνοντας συμβουλές όμορφης εμφάνισης
 
 
Δίνοντας συμβουλές όμορφης εμφάνισης
 
Δίνοντας συμβουλές όμορφης εμφάνισης
 
Δίνοντας συμβουλές για επανορθωρικές επεμβάσεις σε ατυχήματα
 
Με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Κο Μανώλη Φραγκούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης Κο Μανώλη Κλώντζα και την Πρόεδρο της Κοινοπολιτείας Κα Χρύσα Χατζημαρκάκη
 
 
ΔΕΚΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ξάνθη, Θράκη 28-02-2015
 
Ιωάννης Λύρας
 
οι προσκεκλημένοι
 
Το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς αποκαλύπτεται
 
 
The Daughters of Penelope
 
Στο βήμα
 
Οι AHEPA προσκαλούν
 
Xanthi tv
 
 
δρ. Ανέστης Χιώτης, Πρόεδρος Διονύσης Βώβος και Δρ. Ιωάννης Λύρας
 
τα βιβλία
 
υπογραφή βιβλίων
 
υπογραφή βιβλίων
 
 
υπογραφή βιβλίων
 
με εκτίμηση
 
σε γυναίκες
 
καί σε άνδρες
 
 
Η παρουσιάστρια του βιογραφικού σημειώματος
 
Τα Προεδρεία AHEPA και Daughters of Penelope
 
Απο αριστερά Μαρία Σοφιανού, Ράνια Γούτα, Πέλλα Βώβου, Φιφή Χατζιστόικου
 
με τον Saban Bandak, πολιτευτή Ξάνθης
Στογιάννα Τσάτσεβα- Δημοσιογράφος Σόφια Βουλγαρία, Μελαχροινή Μαρτίδου- Δημοσιογράφος Κομοτηνή, Σαμπάν Μπαντάκ- Πολιτευτής Ξάνθη
 
 
ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Κομοτηνή, Ροδόπη, Θράκη 13-06-2015
 
Στάθης Κεφαλίδης (Πρ), Ιωάννης Λύρας (Επιτ Προξ.), Μαρία Σοφιανού (Πρ), Ιωάννα Χατζηαντωνίου (Αντιπρόεδρος)
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας στην Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης, Θράκη.
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας
 
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας παρουσιάζει το βιβλίο του.
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας μπροστά στα σύμβολα και τις Σημαίες της Ελλάδος και των ΗΠΑ.
 
Με την κυρία Ελευθερία Μιχέλη-Μπότσαρη και την πρόεδρο του γυναικείου τμήματος των AHEPA Ροδόπης Δικηγόρος κυρία Μαρία Σοφιανού
 
Με την Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κα Ιωάννα Χατζιαντωνίου.
 
 
υπογραφή βιβλίων.
 
Με την Δημοσιογράφο Μελαχροινή Μαρτίδου απο την εφημερίδα Χρόνος της Θράκης.
 
υπογραφή βιβλίων.
 
υπογραφή βιβλίων.
 
 
οι παρευρισκόμενες Θρακιώτισσες.
 
η νεαρή Κέλλυ και η μητέρα της.
 
η νεαρή Νεφέλη σε φωτογραφία που καλλιτέχνησε η μητέρα της.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Θυγατέρων της Πηνελόπης.
 
 
Πρώτη χορηγία μέρους των εσόδων του συγγραφέα 26/09/2015.
 
οι συντελεστές
 
οι συντελεστές
 
οι συντελεστές
 
 
η εκδήλωση
 
Η Ειρήνη Κουρούβανη (εμποδιζόμενη πρωταθλήτρια ιστιοπλοίας και άρσης βαρών-εμποδιζόμενη χορεύτρια), ο διευθυντης Μανώλης Σαρδής, ο Ι. Λύρας & η Π.Ράπτη
 
Η Παρή Ράπτη (σύμβουλος έκδοσης), η Αντζυ Νομικού και η υπεύθυνη της οργάνωσης, χορογράφος Αποστολία Παπαδημάκη
 
Αριστερά μου η Αντζυ Νομικού, δίπλα μου ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και η Κατερίνα Πάλλη, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίκλος, η Παρή Ράπτη και δεξιά ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη με τον Διευθυντή του CapeSounio, στο Σούνιο για το 'drops of breath
 
 
ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Κέρκυρα, 29-11-2015.
 
Η Χρυσούλα Τόμπρου, πρόεδρος της Χορωδίας Ευρωπούλων Κέρκυρας, προλογίζει τον Δρ. Λύρα.
 
Ιωάννης Λύρας περι ομορφιάς.
 
Το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς αποκαλύπτεται και στην Κέρκυρα.
 
 
Υπογραφή βιβλίων.
 
Υπογραφή βιβλίου.
 
Με τον καρδιολόγο Σπύρο Μπαλανίκα και την σύζυγό του.
 
Με τον Χειρουργό Σπύρο Ασωνίτη και την σύζυγό του.
 
 
Με τα παιδιά.
 
Με τις όμορφες Κερκυραίες.
 
Με την Μαέστρο Πέλη Κοντογούρη.
 
Με την αναισθισιολόγο Νατάσα Αποστολίδου, τον καρδιολόγο Σπύρο Μπαλανίκα και την σύζυγό του.
 
 
Δίνοντας συμβουλές όμορφης εμφάνισης.
 
Δίνοντας συμβουλές όμορφης εμφάνισης.
 
Με την Χρυσούλα Τόμπρου πρόεδρο της Χορωδίας Ευρωπούλων Κέρκυρας.
 
Με την Νατάσα Αποστολίδου, Χρυσούλα Τόμπρου, Βαγγέλη Ρώτα και Νικο Παπαχρίστο.
 
 
ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Αθηναΐκή Λέσχη, Αθήνα, 8-03-2016.
 
Ο επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά Δρ Ιωάννης Λύρας, η επιστημονική σύμβουλος της ομιλίας ιατρός-ενδοκρινολόγος Παρή Ράπτη και η Α.Ε. ο Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα κος Edgard Antonio Casciano.
 
H Α.Ε. ο Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα κος Edgard Antonio Casciano, ο αντιπρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης καθηγητής χειρουργικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών κος Ιωάννης Γκόγκας, ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ιωάννης Λύρας και ο πρόεδρος του Προξενικού Σώματος Ελλάδος (CCG) καπτ. Νικόλαος Σούτος.
 
Ο τ. Υπουργός κος Ανδρέας Ζαΐμης, ο Γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προξενικών Σωμάτων (FICAC) κος Νικόλαος Μαργαρόπουλος με τον ομιλητή Δρ Ιωάννη Λύρα.
 
 
O επίτιμος Πρόξενος των Φιλιππίνων στην Θεσσαλονίκη κος Νικόλαος Μαργαρόπουλος, ο επίτιμος Πρόξενος του Βελγίου στην Θεσσαλονίκη κος Αλέξανδρος Μπακατσέλος, η επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Θεσσαλονίκη κα Τίμη Μπακατσέλου και ο επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά Δρ Ιωάννης Λύρας.
 
Ο επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά Δρ Ιωάννης Λύρας, η επιστημονική σύμβουλος της ομιλίας ιατρός-ενδοκρινολόγος Παρή Ράπτη και τον Πρέσβη Κο Ιωάννη Νεονάκη
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας στο βήμα της Αθηναικής Λέσχης.
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας στο βήμα της Αθηναικής Λέσχης.
 
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας στο βήμα της Αθηναικής Λέσχης.
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας στο βήμα της Αθηναικής Λέσχης.
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας στο βήμα της Αθηναικής Λέσχης.
 
Με την αξιοθαύμαστη επιστήμονα Δρ. Καλλιόπη Αθανασιάδη, Προεδρο της Ελληνικής εταιρίας Χειρουργών Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων.
 
 
Ο Δρ Ιωάννης Λύρας, ο προπονητής αθλημάτων της Αθηναϊκής Λέσχης κος Κώστας Πολίτης και ο υπασπιστής της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κος Αθανάσιος Δημητρίου.
 
Με τον Διπλωμάτη ΥΠΕΞ της Διεύθυνσης Λατινικής Αμερικής κο Νικόλαο Βεργή.
 
Με την δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου και τον Μέμο Κολιάτσο.
 
Υπογράφοντας το βιβλίο στον Αξιωματικό κο Σπύρο Σκλάβο.
 
 
Με την βουλευτή τ. υπουργό κα Σοφία Βούλτεψη.
 
Με την βουλευτή κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (στο μέσον ) και την σύζυγο του προέδρου της Αθηναικής Λέσχης κα Ντίνα Κουκουλομάτη.
 
Με την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του τηλ. σταθμού SKAI κα Δώρα Γιαννακάκη (δεξιά) και την ιστορικό τέχνης κα Κατερίνα Κιτσιλή.
 
Με την επόμενη γενιά όμορφων Ελληνίδων (Νίκη Αμπουζολώφ και Κωνσταντίνα Ράπτη).
 
 
ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Βόλος, 10-3-2016. Εις μνήμην της Λευκοθέας Πέτρου-Φωτίου.
 
Οι όμρφες Βολιώτισες και ο Σάκης Κοκκίνης, ιδιοκτήτης του Astra tv.
 
Οι οικοδεσπότες Ιωάννης Κουκορίνης, Αγγελική Καραμπαντζάκη & Νικόλαος Σερβετάς.
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας
 
 
Ανταλλαγή ενθυμίων.
 
Με τους φίλους Βολιώτες.
 
Με τη νεολαία του Βόλου
 
Υπογραφή βιβλίων.
 
 
ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Ν. Ορεστιάδα, 02-04-2016.
 
Στην Ορεστιάδα tv.
 
Ο Πρόεδρος του ομίλου Ρόταρι Νέας Ορεστιάδας Γεώργιος Αντωνιάδης και η συνάδελφος παιδίατρος Βαία Μαγειρούδη παρουσιάζοντας τον ομιλιτή..
 
Οι όμορφοι παρευρισκόμενοι.
 
 
Οι όμορφοι παρευρισκόμενοι.
 
Ο ομιλητής Δρ. Ιωάννης Λύρας.
 
Παρουσίαση του βιβλίου.
 
Περιγράφοντας την φιλοσοφία της καμπυλης.
 
 
Οι όμορφες Θράσσες.
 
Υπογραφή βιβλίων.
 
Υπογραφή βιβλίων.
 
Υπογραφή βιβλίων.
 
 
Με έναν κάτοικο Εβρου.
 
Με έναν Μαραθωνοδρόμο απο την Θράκη.
 
Το μυστικό της Θρακικής ομορφιάς.
 
Δίνοντας συμβουλές ομορφιάς σε μία έφηβο.
 
 
Εξετάζοντας ένα παιδί.
 
Οι οικοδεσπότες.
 
Φιλικό δείπνο.
 
Αναχωρόντας συναντήθηκα με γυναίκες στην ακριτική Λύρα του Έβρου.
 
 
ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Μονεμβασία, 24-09-2016.
 
Το αμφιθέατρο του Δήμου Μονεμβασίας στα Παπαδιάνικα Ασωπού.
 
Οι οικοδεσπότες.
 
Οι Θεσμικοί παράγοντες.
 
 
Οι Συντοπίτες Ασωπού.
 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
 
Η Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου.
 
Οι θεατές.
 
 
Η Πρόεδρος Πολιτισμού.
 
Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας.
 
Ο Βουλευτής Λακωνίας.
 
Ο χαρούμενος Ομιλητής.
 
 
Η εκδήλωση.
 
Ο Ομιλητής.
 
Προσφέρει το βιβλίο.
 
Διαβάζει το βιβλίο.
 
 
Υπογράφει το βιβλίο στην παρούσα γενεά.
 
Υπογράφει το βιβλίο στην επόμενη γενεά..
 
Ικανοποίηση στα μάτια της.
 
Ο Εντόπιος Επιχειρηματίας Λύρας.
 
 
ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Αθήνα, 29-03-2018.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Λουτράκι, 14-12-2019.
 
 
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης.
 
 
 
 
 
Απο Αρ. Ιω. Καραπανάγος,Δ. Ηλιόπουλος, Ντ. Καλαμπόκη, Ιω. Λύρας, Γ. Γκιώνης, Π. Φίλης, Α. Σακελαρίου, Σπ. Ράτης
 
Απο Αρ. Παναγιώτα Δρασιούδη, Μαρία Μανιάτη.
 
 
ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΩΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Αθήνα, 7-2-2020.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  πίσω