ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Νέο όμορφο στήθος
Νέα Ωτοπλαστική
Νέα Τεχνική Χεριών
Νέα Τεχνική Λαιμού
Νέο μίνι Λίφτινγκ
Νέα Τεχνική T-MACS
Νέα Τεχνική Ρυτίδων
Νέα Τεχνική Ραγάδων
Νέα Κοιλιοπλαστική
14 Νέες επεμβάσεις με τοπική αναισθησία
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Νέο όμορφο στήθος
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Το νέο σας στήθος με τη νέα τρισδιάστατη ολιστική μέθοδο TRIPLANE-NO PAIN

 
     
  Το φυσικό πλούσιο στήθος θεωρείται ένα απο τα δυνατά ατού της γυναικείας εμφάνισης.

Σε ένα νέο κορίτσι ή και μιά ώριμη γυναίκα η απουσία στήθους μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις προσωπικές και ερωτικές του σχέσεις.

Τώρα κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει το στήθος που ονειρεύεται χάρη στη ΝΕΑ μέθοδο της  προσθετικής που σχεδιάσαμε και δημοσιεύσαμε.

Τη ΝΕΑ ανώδυνη και ολιστική τεχνική σμίλευσης ολόκληρου του σώματος με την ευκαιρία μιάς αυξητικής ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

Πλεονεκτήματα
Τα πλεονεκτήματα της νέας μεθόδου (σε διάφορες παραλλαγές) όπως αποδεικνύεται από την χειρουργική μας εμπειρία με αυτήν και από το βαθμό ικανοποίησης των χειρουργημένων ασθενών μας αποδεικνύονται πολλά.

Είναι ανώδυνη (nopain) διότι ο μείζων θωρακικός μυς κατά την μέθοδο dualplane (δύο επιπέδων) δεν διατείνεται και έτσι αποφεύγεται ο συνεχής και διαρκής μετεγχειρητικός επώδυνος μυϊκός σπασμός (κράμπα και στις δύο πλευρές) της πλήρως υπομυικής (totally submuscular) τεχνικής.

Επίσης η ευκολία της τεχνικής, η αισθητική και καλλιτεχνική πληρότητα της επέμβασης, η απαλλαγή από δύο ταυτόχρονα αισθητικά προβλήματα σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, η τοπική αναισθησία με νευροληπτοαναλγησία (ελαφρά μέθη), η προεπιλογή του αποτελέσματος από την ενδιαφερόμενη, η απόλυτα φυσική κινητικότητα του νέου στήθους λόγω του μη εγκλωβισμού του εμφυτεύματος κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ, η αποφυγή προβλημάτων (πχ πτυχώσεις) από την ανεπαρκή ιστική κάλυψη του σιλικονούχου εμφυτεύματος στις μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενες τεχνικές και η ασφάλεια της μεικτής τεχνικής, καθιστούν την <<ΣΥΝΘΕΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ-ΤΡIΠΛΕΙΝ>> ως την πρώτη μας επιλογή σήμερα, (χωρίς όμως να αποκλείονται οι άλλες τεχνικές όταν η ένδειξη είναι διαφορετική).

Απλά αυτή είναι η πιό πλήρης και δοκιμασμένη τεχνική σε μιά μεγάλη ποικιλία καταστάσεων που χρειάζονται πλαστική σήμερα, ενώ αποδεδειγμένα δίνει το πιό φυσικό και ευχάριστο αποτέλεσμα.

 *Ετσι το νέο στήθος σας τώρα δημιουργείται ανώδυνα και φυσικά στην όψη, την αίσθηση καί την κίνηση με τη μέθοδο ... "ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΜΙΚΤΗ ΤΡΙΠΛΕΙΝ ΝΟ ΠΕΙΝ" 
Σας παρουσιάζουμε στην εσωτερική σελίδα την πιό πλήρη μέθοδο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ @ >>>>> @

 
     

 
  πίσω