ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
Αυξητική Μαστών
Προκλητικά όμορφο στήθος
Φυσική Αυξητική Μαστών
Η πιό νέα φυσική τεχνική αυξητικής μαστών > η Νέα Τεχνική Lyras Triplane 2+1
H Νέα ολιστική Τεχνική Lyras Quadruplane 2+2
Αυξητική μόνο με λίπος
Αυξητική στην στιγμή χωρίς σιλικόνη
Ανόρθωση Μαστών
Μειωτική Μαστών
Ανεστραμενες θηλές μαστών- Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Γυναικομαστία
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Γυναικομαστία

 
     
 
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΕΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ Ή ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.
Γιατί στους Ανδρες ;
Η γυναικομαστία είναι ένα πρόβλημα που δημιουργείται από την υπερτροφική ανάπτυξη των αντρικών μαστών. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε το πόσο άσχημα μπορεί να νιώθει ένας άντρας που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Φοβάται μήπως θεωρηθεί θηλυπρεπής και προσπαθεί να κρύψει το μεγάλο στήθος του. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις οι επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής, μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή αυτών των ανθρώπων, απαλλάσσοντάς τους οριστικά από αυτή την κρυφή πληγή. Όμως για να τα αποφύγουμε αυτά αρκεί μία ώρα. Τόσο διαρκεί η επέμβαση με την οποία διορθώνεται αυτό το πρόβλημα, το οποίο δημιουργείται από την υπερτροφική ανάπτυξη των αντρικών μαστών και λέγεται γυναικομαστία.

Τοπική Αναισθησία.
Η επέμβαση είναι ένας συνδυασμός λιποαναρρόφησης συμπληρωμένης από μία αμφοτερόπλευρη υποδόρια μαστεκτομή, δηλαδή εκτομή του περιεχομένου των δύο μαστών κάτω από το δέρμα και τη θηλή. Οι τομές είναι τοποθετημένες στην θηλή και έχουν μήκος όσο η διάμετρος της και γι' αυτό είναι διακριτικές, οι τομές αυτές σε λίγο καιρό θα είναι πρακτικά αδιόρατες, γιατί γίνονται σε δέρμα σκούρου χρώματος αυτό της θηλής. Το χρώμα τους μετά την επέμβαση προοδευτικά επανακτά το χρώμα που είχε η θηλή πριν από την επέμβαση. Συνήθως βγαίνουν 400γρ. από τους ιστούς, πράγμα που δικαιολογεί εν μέρει γιατί το αισθητικό πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο και έντονο. Το υλικό που βγαίνει από το μαστό είναι ινώδες και σκληρό στο μεγαλύτερο τμήμα του, γι' αυτό και η λιποαναρρόφηση μόνη, πρέπει να αποφεύγεται ως ανεπαρκής μέθοδος Η διπλή τεχνική είναι η πιο σωστή και οριστική λύση. Όλα τα ράμματα είναι εσωτερικά και απορροφώνται από τον οργανισμό μέσα σε ένα μήνα, όσο περίπου διαρκεί η περίοδος στην οποία ο ασθενής πρέπει να κάνει ελαφρό μασάζ στην περιοχή για να βοηθήσει το δέρμα να επιστρέψει στη φυσιολογική κατάσταση, χωρίς να περισσεύει. Η επέμβαση γίνεται με τοπική μόνο νάρκωση και είναι απολύτως απλοποιημένη για να μην προκαλεί δυσφορία στον ασθενή.

Το βράδυ στο σπίτι.
Ο ασθενής θα μείνει στην κλινική 4 ώρες και μετά θα φύγει για το σπίτι του όπου θα ξεκουραστεί για 1 ημέρα. Μετά θα είναι ελεύθερος να ξαναγυρίσει στις συνήθεις δραστηριότητές του, αποφεύγοντας ίσως τον έντονο αθλητισμό για ακόμη δύο εβδομάδες. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να φοράει στο θώρακα ένα ειδικό ελαστικό επίδεσμο που θα κρατάει πιεστικά σταθερά το δέρμα στη νέα του θέση πάνω στο θώρακα, ώστε να αποφευχθεί η χαλάρωση που μπορεί να εμφανιστεί μετά από 2-3 μήνες. Η επέμβαση της γυναικομαστίας είναι πλέον επέμβαση ρουτίνας, αφορά όλους τους υπέρβαρους άντρες, αλλά και τους εφήβους και είναι εντελώς ακίνδυνη και ασφαλής.

Γράμμωση.
Η γράμμωση που επιτυγχάνεται δίνει σε αυτές με το πρόβλημα, το σφριγηλό και όμορφο στήθος που τόσο επιθυμούμε μόλης σε μία ώρα. Οσο χρειάζεται ο πλαστικός χειρουργός για να πραγματοποιήσει την εύκολη αυτή επέμβαση.
 
     

 
  πίσω