ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
Αυξητική Μαστών
Προκλητικά όμορφο στήθος
Φυσική Αυξητική Μαστών
Η πιό νέα φυσική τεχνική αυξητικής μαστών > η Νέα Τεχνική Lyras Triplane 2+1
H Νέα ολιστική Τεχνική Lyras Quadruplane 2+2
Αυξητική μόνο με λίπος
Αυξητική στην στιγμή χωρίς σιλικόνη
Ανόρθωση Μαστών
Μειωτική Μαστών
Ανεστραμενες θηλές μαστών- Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Προκλητικά όμορφο στήθος
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Το προκλητικά σχεδιασμένο στήθος (μοντέρνα τεχνική)

 
     
  Η τεχνική Subfacial (υποπεριτονιακή) τεχνική αυξητικής πλαστικής μαστών

 • Η εναλλακτική αυτή μέθοδος περιορίζει αλλα δέν καταργεί πλήρως τη στρογγυλάδα στον επάνω πόλο του μαστού χαρίζοντας πλούσιο  αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει. Για την αυξητική στήθους σε γυναίκες με έντονο χαρακτήρα και τάση να εντυπωσιάζουν αυτή είναι, μία ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργική η οποία χαρίζει σε όποια την τολμά, ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ και όχι μόνο. Η  τεχνική τοποθέτησης των ενθεμάτων κάτω από την περιτονία (που αποτελεί τη θήκη του μείζονα θωρακικού μυός) έρχεται σαν συμπληρωματική μέθοδος για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε επιλεγμένες περιπτώσεις, εάν επιλέγαμε εξ' αρχής την τοποθέτηση του ενθέματος κάτω απο τον αδένα. Το subfacial πλάνο είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από τη βαθιά περιτονία του θώρακα, αλλά και την περιτονία που επαλείφει το μείζονα θωρακικό μυ. Η επιτυχημένη αυτή τεχνική περιορίζει αλλα δέν καταργεί τη στρογγυλάδα του πάνω πόλου των μαστών. Ο μαστός είναι προσκολλημένος επάνω σε αυτή την περιτονία κατά τα άνω 2/3. Το ένθεμα τοποθετείται πλήρως κάτω από την περιτονία η οποία καλύπτει, εκτός από το μείζονα θωρακικό μύ, και τους άλλους , όπως είναι ο πρόσθιος οδοντωτός, αλλά και ο ορθός και λοξός κοιλιακός μυς.Το subfacial προτείνεται στις κανονικές γυναίκες με μικρό στήθος και σε όσες έχουν υποστεί μείωση του όγκου τους στήθους ύστερα από εγκυμοσύνες αλλά δέν είναι ελλειποβαρείς. 


 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της υποπεριτονιακής τεχνικής:
 • Αποφεύγεται η δυσμορφία ή η παραμόρφωση του ενθέματος
 • Υπάρχει αρκετός ιστός για να καλυφθεί το ένθεμα χωρίς να τραυματίζεται ο μυς
 • Απογεύγονται πτυχώσεις (ζαρώματα) στον επάνω πόλο του στήθους
 • Κατά την επέμβαση, το τραύμα είναι περιορισμένο και συνεπώς, η ανάρρωση ταχύτερη
 • Ο μυς είναι πίσω από το ένθεμα και άρα αυτό κινείται ανεξάρτητα κατά την άσκηση.
 • Επιτυγχάνεται πληρότητα στον άνω πόλο του στήθους. Αισθητικά, φαίνεται πιο φυσικό και πλούσιο.
 • Δεν υπάρχει πτώση του στήθους, καθώς η περιτονία υποστηρίζει το ένθεμα ανάμεσα στην επιφανειακή περιτονία του scarpa και την εν βάθει περιτονία του μαστού, ανάμεσα στους πρόσθιους και οπίσθιους συνδέσμους.

Το τρίπτυχο για ένα φυσικό αποτέλεσμα ...τί νεώτερο υπάρχει ::

 1. Εμφάνιση: Όταν το ένθεμα τοποθετείται καθ' ολοκληρίαν κάτω από το μυ, σε γυμνασμένες γυναίκες ή αθλήτριες παρατηρείται ένα φούσκωμα στο πάνω μέρος του στήθους. Είναι αυτό που ονομάζεται εμφάνιση τύπου baseball. Κάτω από την περιτονία, το στήθος φαίνεται πιο φυσικό.

 2. Κίνηση: Η κίνηση του μυός αναγκάζει το ένθεμα να πάει προς τα πάνω όταν τοποθετείται καθ' ολοκληρίαν κάτω από τον μυ. Αυτή την μετακίνηση (δυναμικός μαστός) παρατηρούν πιο εύκολα οι γυναίκες που γυμνάζονται. Με την τοποθέτηση του ενθέματος στη θήκη κάτω από την απονεύρωση, αυτή η μετακίνηση δεν παρατηρείται.

 3. Θέση:  Η επούλωση με την τοποθέτηση του ενθέματος subfacial ολοκληρώνεται ομαλά. Αντίθετα, όταν τοποθετείται καθ' ολοκληρίαν κάτω από το μυ, εάν δεν ακολουθηθούν ειδικοί χειρουργικοί χειρισμοί όπως στην περίπτωση των τεχνικών διπλού και τριπλού πλάνου (λέπετε παρακάτω)  χρειάζεται για κάποιο διάστημα η πίεση των ενθεμάτων προς τα κάτω, κατά τη διάρκεια της επούλωσης, Επίσης μετά την επέμβαση με την κλασσική (όχι τροποποιημένη δηλαδή) υπομυική τεχνική, ακολουθούν δύο μήνες με πόνο τύπου μυικής κράμπας στον θώρακα που ωφείλεται στην ξαφνική και πλήρη διάταση των μυών που πρέπει να επικαλύψουν ολόκληρο το μεγάλο εμφύτευμα. Ετσι η κλασσσική υπομυική τοποθέτηση πρέπει να γίνεται με επιλογή μικρού εμφυτεύματος άρα και μικρού στήθους !! Κάτι τέτοια δεν χρειάζεται όταν το ένθεμα τοποθετείται κάτω από την περιτονία.

           ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Το 10 τοις εκατό  (10%) των γυναικών που έρχονται στον πλαστικό για να μεγαλώσουν το στήθος τους με ενθέματα, ζητά ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΘΟΥΣ ! και πιστέψτε μας......το ζητούν  ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ !!!


Διαβάστε εδώ περισσότερα για την αυξητική των μαστών >>


 
     

 
  πίσω