ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
Αυξητική Μαστών
Προκλητικά όμορφο στήθος
Φυσική Αυξητική Μαστών
Η πιό νέα φυσική τεχνική αυξητικής μαστών > η Νέα Τεχνική Lyras Triplane 2+1
H Νέα ολιστική Τεχνική Lyras Quadruplane 2+2
Αυξητική μόνο με λίπος
Αυξητική στην στιγμή χωρίς σιλικόνη
Ανόρθωση Μαστών
Μειωτική Μαστών
Ανεστραμενες θηλές μαστών- Εισολκή θηλών
Γυναικομαστία
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Η πιό νέα φυσική τεχνική αυξητικής μαστών > η Νέα Τεχνική Lyras Triplane 2+1
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Η πιό φυσική μικτή και πλήρης τεχνική για να αποκτήσετε όμορφο στήθος

 
     
 

                    >>> Η Νέα ΤΕΧΝΙΚΗ T 2+1 (Δύο στο στήθος σύν ένα στους γλουτούς)

                                             

                                         ΑΝΩΔΥΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

                                              ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΙΝ - ΝΟ ΠΕΙΝ
                   

                              (ολιστική τεχνική με εμφυτεύματα και βλαστοκύτταρα)

                  Πρόκειται για την πιο σύγχρονη απ' όλες τις τεχνικές αυξητικής μαστών αφού δίνει το απολύτως πιο όμορφο σταγονοειδές σχήμα που ζητούν οι μεσογειακές κυρίως ενδιαφερόμενες για μεγέθυνση του στήθους.                                                                             ...///...>


Είναι μια προσωπική, Ελληνο-Βραζιλιάνικης φιλοσοφίας ανάμειξη (Composite no pain-triple plane) όλων των τεχνικών που προαναφέραμε και απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν στοιχειωδώς όμορφο φυσικό στήθος το οποίο επιθυμούν να κάνουν ακόμα πιο όμορφο και φυσικό !! Το δέ τοπικά συσσωρευμένο λίπος αφαιρείται και το σώμα λεπταίνει αισθητά εκεί που εσείς πάντα επιθυμούσατε και μέχρι τώρα διστάζατε να το αποφασίσετε!!


ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟYΜΕ ΣΜΙΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ (ΠΑΧΟΣ) ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Συχνά αυτό (το τοπικό αδυνάτισμα δηλαδή) το επιθυμούσαμε πολύ πρίν την επέμβαση του στήθους αλλα για διάφορους λόγους το αφήναμε για αργότερα.


Η τεχνική αρχίζει ήδη και γίνεται γνωστή μέσα απο τα διεθνή συνέδρια που έχουμε προσκληθεί να την παρουσιάσουμε για τα πολλά προτερήματα της σε σχέση με όλες τις άλλες τεχνικές.


Πρόκειται ουσιαστικά για την τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων με ενισχυμένη προβολή σε μια θέση η οποία καταλαμβάνει και τις δύο εγκεκριμένες ανατομικές περιοχές, δηλαδή την υπομαστική και την υπομυική και τευτόχρονα την τοποθέτηση λιποκυττάρων-βλαστοκυττάρων μέ ή χωρίς προηγούμενη ενίσχυση τους με το PRP απο το δικό μας αίμα στον κάτω, τον έξω πλάγιο και τον έσω πόλο του μαστού, εκεί δηλαδή που εκ φύσεως δεν υπάρχει αδένας.


Ετσι έχουμε >

1-ο και 2-ο ΠΛΑΝΟ (επίπεδο)>> Στον άνω πόλο (ντεκολτέ) η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομυικά (κάτω από τον θωρακικό μυ) ενώ στον κάτω πόλο η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομαστικά (δηλαδή κάτω από τον μαστικό αδένα). Aυτό το εμφύτευμα μαστού είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MENTOR (Johnson& Johnson). Οι δύο αυτές περιοχές ουσιαστικά είναι και οι σωστές ανατομικές περιοχές ενώ μεταξύ των δύο αυτών περιοχών βρίσκεται το σύμπλεγμα θηλής-θηλαίας άλω.


Φυσικά, η επιλογή της τομής προσπέλασης βρίσκεται στη διακριτική ευχαίρια της ενδιαφερόμενης αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του προυπάρχοντος στήθους (η μικρή  αυτή  και διακριτική τομή γίνεται είτε απο την θηλαία άλω είτε σαπο την υπομάστιο πτυχή κάτω απο το στήθος).


3-ο ΠΛΑΝΟ (επίπεδο)>>> Εάν ο κάτω πόλος είναι μικρός και ανεπαρκής λόγω του ότι το προς μεγέθυνση στήθος ήταν πολύ μικρό (κάτι πολύ συχνό)  τότε η χρήση λίπους από άλλες περιοχές που υπάρχει τοπική συσσώρευση λιπώδους ιστού είναι χρήσιμη για τον σχηματισμό του κάτω και πλαγίου ημισφαιρίου του στήθους (κάτω πόλος, ντεκολτέ και πλάγιο γέμισμα). Αυτή γίνεται ταυτόχρονα με την αυξητική πλαστική του μαστού ενώ πολλές φορές η ενδιαφερόμενη ευνοείται και από την αφαίρεση τοπικού πάχους  απο δύσκολες περιοχές του σώματος όπως τα ψωμάκια, επιτυγχάνοντας μια συνολική αρμονία σε ολόκληρο το σώμα σε μία μόνο επέμβαση..!!


ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΑΖΙ !!.

ΟΧΙ ΚΑΚΩΣΗ-ΟΧΙ ΠΟΝΟΣ.../ NO TOUCH-NO PAIN

Κάποτε το να αποκτήσει μια γυναίκα μεγαλύτερο στήθος συνοδευόταν από πόνο μετά την επέμβαση, αδυναμία να κουνήσει τα χέρια, μώλωπες, οίδημα και παραμονή στο σπίτι τις πρώτες μέρες. Φυσικά ούτε λόγος για γυμναστική, ακόμα και ήπια, όπως η γιόγκα. Εδώ και αρκετά χρόνια όμως εμείς λέμε στις χειρουργημένες μας ότι μετά την επέμβαση τα χέρια δεν χρειάζεται να είναι ακινητοποιημένα, δεν δημιουργούνται μελανιές, το στήθος δεν είναι ανάγκη να δεθεί με επιδέσμους  ενώ αμέσως μετά, την ίδια ημέρα οι κυρίες μπορούν και να ταξιδέψουν (αεροπορικώς ή οδικώς) για την γενέτειρά τους αφού δέν υπάρχει πόνος ή ναυτία ή εμετός. Αυτά βεβαιώνουν οι άνω των 1000 χειρουργημένων μας με αυτή την μέθοδο..

Αυτό οφείλεται στο ότι στη μέθοδο γνωστή ως Non touch-no pain τα χέρια του γιατρού δεν έρχονται σε επαφή με την περιοχή του μαζικού αδένα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, και στο γεγονός ότι με την biplane μέθοδο διπλού επιπέδου, ο θωρακικός μύς απελευθερώνεται και δεν παθαίνει την γνωστή κράμπα στην οποία οφείλονταν ο πόνος με την υπομυική μέθοδο τοποθέτησης. μηδενίζοντας τις επιπλοκές και τις κακώσεις στο μαστό. Επίσης λαμβάνεται ειδική (αντιεμετική) προστασία κατά τη διάρκεια της επέμβασης και μετά, ενώ η θερμοκρασία του δωματίου είναι τέτοια (22,80 C) ώστε η γυναίκα να μην αισθάνεται ρίγος όταν τελειώνει η επέμβαση και περνάει η ελαφρά μέθη. Υπενθυμίζουμε ότι η επέμβαση τριπλού επιπέδου πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία μόνον αν και σμιλεύεται ολόκληρο το σώμα εάν είναι επιθυμητό.. Μέσα σε διάστημα 22 χρόνων όλες οι ασθενείς μας έχουν ταξιδέψει την ίδια μέρα έπειτα από αυξητική μαστού».

Η τεχνική Non touch-no pain έχει επεκταθεί και στην κοιλιοπλαστική, ώστε οι χειρουργημένες μας να μη λαμβάνουν παυσίπονα μετεγχειρητικά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Τα αποτελέσματα από τη χρήση αυτής της τριπλής μεθόδου είναι τα πιο φυσικά που μπορεί να φανταστεί κανείς ενώ είναι αδύνατο να «προδοθεί» η ευτυχισμένη γυναίκα από το νέο της στήθος διότι αυτό κινείται φυσιολογικά, είναι σταγονοειδές, αφράτο, μαλακό και σφριγηλό ταυτόχρονα και ακολουθεί με φυσικότητα τις κινήσεις του σώματος. Η τεχνική είναι ουσιαστικά ακίνδυνη και πολύ ασφαλής και δεν εμποδίζει σε τίποτα τις εξετάσεις του μαστού, τον θηλασμό και την αισθητικότητα οι οποίες συνεχίζουν να λειτουργούν πλήρως .


Και επειδή με την τεχνική μας δέν καταπονούνται οι ιστοί (non touch-no pain) ούτε χάνεται αίμα (αναίμακτη) , η επάνοδος στην εργασία είναι άμεση σε δύο μόνον ημέρες.


Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα τόσο εμείς όσο και οι πάρα πολλές Ελληνίδες και ξένες στην οποία την εφαρμόσαμε και τις οποίες συχνά απολαμβάνουν οι θαυμαστές τους στη show bizz και στην τηλεόραση.


2014-2015 !!!


Αυτή η τεχνική έχει όλα τα αξιοθαύμαστά καλά των μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενων τεχνικών μεγέθυνσης μαστών με εμφυτεύματα σιλικόνης καί με το δικό σας λίπος .......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΔΥΝΗ.....αφού γίνεται με τοπική αναισθησία.


Ετσι, το ίδιο βράδυ θα βρίσκεστε στο σπίτι σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με το νέο σας σταγονοειδές και σφριγιλό στήθος....και το επόμενο καλοκαίρι..... ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΩΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ, το ντύσιμό σας θα είναι ανεπιτείδευτα θεαματικό ενώ με το μαγιό... όλα θα δείχνουν πιό αποκαλυπτικά απο ποτέ !! Και βεβαίως πολύ πιό λεππή στους γοφούς χωρίς τοπικό πάχος!!


Είμαστε περήφανοι για την νέα μας μέθοδο και της έχουμε δώσει πολλά ονόματα όπως>>>


*TRIPLE PLANE - natural no pain 

(ανώδυνη φυσική αυξητική πλαστική μαστών τριών επιπέδων)

ή

*ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ - COMPOSITE TRIPLE PLANΕ

(combined dual plane and stem cell no pain natural technique)

ή

Ολιστική γλυπτική τριών επιπέδων σώματος, γλουτών (απο μίνι λιποαναρρόφηση βλαστοκυττάρων)  και μαστών με λίπος και σιλικόνη,
"Composite triple plane breast augumentation: silicone implant combined with natural or with PRP enriched body lipograft"


Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον αριθμό τηλεφώνου 0030 210 7219660 ακόμη καί τώρα !! Καλέστε μας κα ζητήστε την τεχνική "2+1"

*Μπορείτε βεβαίως να προχωρήσετε σε ακόμη πιό ολιστική σμίλευση ομορφιάς του σώματός σας καί  με την τεχνική Q >>

2+2 Lyras quadruplane technique - τεσσάρων επιπέδων ( δύο στο στήθος καί δύο στους γλουτούς) εάν ταυτόχρονα επιτύχουμε και ανόρθωση γλουτών με βραζιλιάνικη λιπογλυπτική.

-Για τα παγκόσμια συνέδρια που την επιλέγουν δείτε τα δελτία τύπου> πατώντας εδώ

-Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την αυξητική μαστών >>     πατήστε εδώ

 
     

 
sbcTV.GR - 21/6/2015
sbcTV.GR - 21/6/2015
 
Star.gr - 4/2/2015
Star.gr - 4/2/2015
 
Σκαϊ - 12/12/2014
Σκαϊ - 12/12/2014
 
  πίσω