Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Αναίμακτες Θεραπείες-soft surgery

 
     
 
Αισθητική Ιατρική και Αναίμακτη Χειρουργική «soft surgery»

Πρόκειται για θεραπείες που αποσκοπούν σε μικρές βελτιώσεις της υφής του δέρματος και του περιγράμματος του σώματος σε περιπτώσεις όπως χαλάρωση, κυτταρίτιτδα, φλοιός πορτοκαλιού, τοπικό λίπος, περισσότερη γράμμωση χωρίς όμως αυτά να επιτυγχάνονται με το "νυστέρι". Είναι φυσικό ότι μια "αναίμακτη" επέμβαση αποδίδει λιγότερο απο μια "αιματηρή" επέμβαση και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Παρ όλα αυτά ο φόβος της διαδικασίας μιας χειρουργικής επέμβασης αποτρέπει ένα μεγάλο τμήμα του ενδιαφερόμενου πληθυσμού απο την πιο σωστή χειρουργική επέμβαση ακόμη και αν για να αποδώσουν οι αναίμακτες θεραπείες χρειάζονται αρκετές συνεδρίες στο Ιατρικό ινστιτούτο ομορφιάς. Εξάλλου το Ιατρικό ινστιτούτο ομορφιάς είναι πιο ευχάριστος χώρος απο το χειρουργείο και η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αρκεί να μήν έχετε μεγάλες προσδοκίες απο τις απλές αυτές θεραπείες που απευθύνονται μόνον στους "φοβιτσιάρηδες¨"

Διαβάστε εδώ μερικές απο τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές αναίμακτες θεραπείες αυτής της κατηγορίας που δίνουν θεαματικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο επισκέψεις :


Ο Λ Ο Κ Α Ι Ν Ο Υ Ρ Ι Ο 
 1) CRYOLIPOLYSIS

Μια εντελώς νέα μη επεμβατική μέθοδος με ορατά αποτελέσματα , χωρίς νυστέρι, πόνο και σημάδια, χρησιμοποιείται παγκοσμίως από το 2013 για την αφαίρεση του τοπικού λίπους. Η αναίμακτη αυτή τεχνική, που έρχεται δυναμικά και με μεγάλες αξιώσεις να προσφερθεί ως πολύ αξιόπιστη εναλλακτική μέθοδος για  την λιποαναρρόφηση. Στα αγγλικά ακούγεται όπως και στα ελληνικά, δηλαδή  «Cryolipolysis».

 Η μέθοδος βασίσεται αποκλειστικά στη θεραπεία μέσω της ατοπικής εφαρμογής ψύξης με σκοπό την βαθμιαία λιπόλυση, δηλαδή την καταστροφή του τοπικού πάχους απο το ελεγχόμενο (αλλα ευχάριστο στην αίσθηση κρύο). Με τη διαδικασία εφαρμογής της κρυολιπόλυσης τοποθετούμε δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες  μεταλλικές πλάκες από ειδικό κράμα ευγενών μετάλλων στα προεπιλεγμένα προβληματικά σημεία, τα οποία προηγουμένως προστατεύουμε κατάλληλα με ειδικό όμορφο εσώρουχο μίας χρήσεως..

Οι κεφαλές  ψύχουν το τοπικό λίπος σε θερμοκρασία -5 °C προστατεύοντας ταυτόχρονα κε ειδικό εξάρτημα το δέρμα, έτσι ώστε τα λιποκύτταρα να αποδομηθούν και στη συνέχεια να απορροφηθούν και να αποβληθούν οριστικά και αμετάκλητα μέσω της λέμφου.  Η κρυολιπόλυση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, που αφήνει ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς .

Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα  και απαιτούνται 2-3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι θεμελιωδώς διαφορετική από τις άλλες μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες, διότι προκαλεί την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρά του με ήπια και σταδιακή μείωση του στρώματος του λίπους.

H Cryolipolysis είναι η μέθοδος που στους κατάλληλους ανρώπους μπορεί να δώσει εύκολη λύση στο τοπικό πάχος.

Η Cryolipolysis ενδείκνυται σε κοιλιά, χέρια, γλουτούς, μηρούς, διπλοσάγονο κ.ά

Ρωτήστε μας τώρα στο 210 7219660


2) NEEDLE THERMO SHAPING

Σύσφιξη δέρματος του προσώπου μέσω γλυπτικής στο χαλαρωμένο μεσαίο μέρος δίπλα απο τις γωνίες του στόματος... 

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω συρρίκνωσης του κολλαγόνου των παρειών και την πρόκληση της δημιουργίας αυτόλογων  και απόλυτα ασφαλών δικών μας  μικρο νημάτων, δημιουργημένων αμέσως επι τόπου απο τον ίδιο τον οργανισμό μας. Αυτό επιτυγχάνεται με ειδικές τριχοειδείς μικροβελόνες και ονομάζεται βελονο-γλυπτική προσώπου και χειλέων δηλαδή needle thermo shaping.  Ετσι οι ρυτίδες και τα αδειάσματα του προσώπου γεμίζουν χωρίς ξένα υλικά, δηλαδή χωρίς φίλλερς (no fillers). Αυτή η θεραπεία εφαρμόζεται σε 2 έως 6 συνεδρίες ανα δύο εβδομάδες με τοπική αναισθησία στο εξωτερκό ιατρείο.  Τα μικρονήματα πού ο οργανισμός παράγει ώς συνέπεια της θερμογλυπτικής με μικροβελόνες, διαρκούν πολύ και συγκρατούν την περεταίρω πτώση και χαλάρωση του προσώπου μέχρι την ηλικία της εμμηνόπαυσης.

Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται ανα πενταετία απο την ηλικία των 30 ετών έως καί τα 60 έτη.

Διαβάτε περισσότερα για τα νήματα (Threads)  εδώ >>>>@


3)COCCON DUO TECHNOLOGY     
                                                       
ΝΕΑ ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ


Η μέθοδος Coccon Duo technology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες Cavitation (σπηλαίωση) και radiofrequency (ραδιοσυχνότητες). Μοιάζει με έναν κοινό υπέρηχο, ο οποίος διαθέτει διάφορες κεφαλές που χρησιμοποιούνται ανάλογα με βάση αυτό που επιθυμούμε να επιτύχουμε σε πρόσωπο και σώμα.

Πραγματοποιείται με σάρωση (scanning) , της προς θεραπεία, επιφάνειας δέρματος, για μερικά λεπτά, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίδραση του κολλαγόνου του δέρματος, αυξάνοντας τη θερμοκρασία του με αποτέλεσμα τη σύσφιξη της περιοχής.

Προσφέρει ανώδυνα, με σύντομο χρόνο αποθεραπείας, εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως:


Μείωση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού»

Μείωση τοπικής εναπόθεσης λίπους

Σύσφιξη του δέρματος σε περιοχές όπως: κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών, λαιμό, βραχίονες (μπράτσα), περίγραμμα προσώπου κ.α.

Μέσω αυτής της μεθόδου προκαλείται μερικώς και διάσπαση των λιποκυττάρων σε περιοχές με εκτεταμένη περίσσεια λίπους.


Αποτελεί την πιο σύγχρονη, δραστική, αν και μη-παρεμβατική μέθοδο που μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας, μιμείται τα αποτελέσματα της λιπογλυπτικής ! Η θεραπεία διαρκείαπό 20 λεπτά έως 1 ώρα ανά συνεδρία, ενώ ο χρόνος εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που καλούμαστε να βελτιώσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές ανάγκες της κάθε ενδιαφερόμενης καθώς ο σχεδιασμός είναι εξατομικευμένος.

Η συχνότητα των θεραπειών ορίζεται με βάση την ιατρική ένδειξη (περιοχή σώματος, έκταση κ.α.)και συνήθως επαναλαμβάνεται κάθε 1 – 2 εβδομάδες και μπορεί να επαναληφθεί από 4 – 10 φορές.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με προοδευτική και διαρκή βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες.

Επιλέγοντας την θεραπεία coccon duo technology μπορείτε κανείς να επιστρέψει στις συνήθεις καθημερινές του δραστηριότητες, αμέσως μετά τη θεραπεία, αφού ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός.


4) New Life
Χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία B.E.A.M, η οποία μιμείται τους φυσικούς παλμούς του σώματος που προκαλούν τη σύσπαση των μυών, επιτυγχάνοντας αληθινή φυσική άσκηση διαστημικού τύπου όπως αυτή που εφαρμόζεται σε όσους ζούν επι μακρόν σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητος όπως οι κοσμοναύτες. Στην περίπτωσή μας, η τεχνολογία αυτή επιτυγχάνει γρήγορο και ομοιόμορφο αδυνάτισμα μέσω της παλμικής καί τονικής σύσπασης την μυών κάνοντας συνολική άσκηση αερόβιου καί αναερόβιου τύπου.. Κάθε θεραπεία ενεργοποιεί διαφορετική μυική ομάδα και παρέχεται στο σώμα μια ολοκληρωμένη άσκηση. Μια σειρά από 6-12 θεραπείες συνιστάται για αποτελέσματα διαρκείας. Μόλις 3 θεραπείες την εβδομάδα, χαρίζουν πιο νεανική και υγιή εμφάνιση σε λιγότερο από 4 εβδομάδες.

Το New Life  παρέχει μια πλατφόρμα εφαρμογών που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, δίνοντας την δυνατότητα επιλογής εφαρμογών οπως:

Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Μείωση της κυτταρίτιδας, Ανόρθωση γλουτών, Λεμφικό μασάζ.

Οι παραπάνω τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ μπορούν να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους ώστε να προσδώσουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αναδόμησης, επιτυγχάνοντας γρήγορα και ανώδυνα σφριγηλότητα, ανανέωση και αρμονία στις γραμμές του προσώπου καιτου σώματος.

                                                                                      .///.

Είναι καινοτόμες τεχνικές που εφαρμόζονται σε πρόσωπο και σώμα


Αρχίστε την αναδόμηση τώρα !!!

*δείτε εδώ την αναίμακτη ανώδυνη βλεφαροπλαστική >>>@

*δείτε εδώ  μερικούς Συνδυασμούς μεθόδων >>>@