Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΗΣΗ-SOFT SURGERY

 
     
   Ο όρος αναίμακτη λιποαναρρόφηση χρησιμοποιείται  λογοτεχνικά θέλοντας να ικανοποιήσει τα αυτιά όσων δεν συμπαθούν το χειρουργικό "νυστέρι" αλλά επιθυμούν πολύ έντονα να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Όλες οι αναίμακτες μέθοδοι της λιπόλυσης πλην εκείνης με λέιζερ, γίνονται στα ιατρικά ινστιτούτα ομορφιάς και όχι στις χειρουργικές αίθουσες. Γι αυτό και είναι αναίμακτες. Ειδικά όμως ως  λιποαναρρόφηση (επειδή ακριβώς περιλαμβάνει τον όρο αναρρόφηση) θα πρέπει να θεωρείται μόνο η χειρουργική μέθοδος. Μερικοί γιατροί όμως με "ποιητικό" τρόπο αποκάλεσαν την εξωτερική ηλεκτρική λιπόλυση ως αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Αρκεί να μήν έχετε μεγάλες προσδοκίες για αποτέλεσμα που να αντικαθιστά τις κλασσικές επεμβάσεις πλαστικής του περιγράμματος του σώματος με συνολικό-ολιστικό τρόπο..


ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ
ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ, ->> ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ΑΝΩΔΥΝΑ…

Πρόκειται για μια παλαιά μέθοδο χειρισμού του τοπικού λίπους μέσω λιπόλυσης (ή αλλοιώς λιποδιάλυσης) που χρησιμοποιήθηκε πολύ στην Βραζιλία στη δεκαετία του 1980 κυρίως στα ιατρικά ινστιτούτα αισθητικής όταν ακόμη η χειρουργική μέθοδος της βραζιλιάνικης λιπογλυπτικής μόλις άρχιζε να εφαρμόζεται στις κλινικές πλαστικής χειρουργικής του Ρίο ντε Τζανέιρο και δεν ήταν ακόμα γνωστά τα αποτελέσματά της....Η μέθοδος επανέρχεται στη μόδα στην Ελλάδα ακριβώς επειδή πολλές γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν από αυτό το πρόβλημα δε συμπαθούν ή φοβούνται το «νυστέρι». Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για την βραζιλιάνικη λιπογλυπτική

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ¨"ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ" ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ;
Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να χάσουν κιλά, θέλουν να χάσουν πόντους, κυτταρίτιδα, ψωμάκια… Για αυτές τις γυναίκες μια εναλλακτική μέθοδος ινστιτούτου ιατρικής αισθητικής, αντι μιας λιποαναρόφησης στο χειρουργείο ακούγεται σαν μια "καλή ιδέα.". Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της αναίμακτης λιποδιάλυσης. Αυτή λέγεται αναίμακτη λιποαναρρόφηση  και γίνεται σε πολλαπλές συνεδρίες από Ιατρούς.

Η απλή αυτή ιατρική πράξη δεν γίνεται στο χειρουργείο και το αποτέλεσμά της έχει σχετικά καλή διάρκεια εάν συνδυαστεί με ισορροπημένη διατροφή και ήπια άσκηση. Το αποτέλεσμα όμως αυτό δεν είναι συγκρίσιμο με εκείνο μιας χειρουργικής επέμβασης όπου π.χ. ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να μετατρέψει ένα σώμα με σχήμα αχλαδιού σε ένα σώμα με σχήμα κλεψύδρας αμέσως.

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι εφαρμόζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς, τα μπράτσα, τον λαιμό,  και τα «ψωμάκια»
Η ιδέα είναι να αποδομηθούν με ήπιο τρόπο οι λιποαποθήκες στα σημεία που εσείς επιλέγετε αρκεί αυτές να έχουν πάχος πάνω απο 3 εκατοστά η κάθε μία.

Η εφαρμογή της είναι πολύ απλή: Γίνεται με τέσσερις τρόπους  >>>

1) τη σταδιακή ψύξη των λιποαποθηκών μέχρι τους -5 βαθμούς Κελσίου επι μία ώρα ώστε μέσω της κατάργησης της αιμάτωσης μέσω αγγυοσυστολής να καταστραφούν οριστικά τα λιποκύτταρα που συγκρατούν το λίπος και μέσα στον επόμενο μήνα να αποβληθούν με φυσικό τρόπο ώς απόβλητα μέσω του πεπτικού συστήματος και του νεφρικού συστήματος απο τον οργανισμό.

2) ΅τη σταδιακή θέρμανση  των λιποαποθηκών μέσω της διοχέτευσης ήπιου συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος μέσω λεπτών κι εύκαμπτων βελονών (στο μέγεθος τρίχας), οι οποίες  αφού αποστειρωθούν εφαρμόζονται υποδόρια στο λίπος , τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα. Έτσι επιδρούμε απευθείας στα λιποκύτταρα αδυνατίζοντας τα μέσω τοπικής θερμότητας, επιθυμώντας να μειώσουμε έτσι συνολικά καί τις λιπαποθήκες, αδυναντίζοντάς τες. Το ηλεκτροθερμικό πεδίο που δημιουργείται, μπορεί να σπάσει την κυτταρική μεμβράνη και να διαλύσει τα παθολογικά- υπερτροφικά λιποκύτταρα σε αρκετές περιπτώσεις. Συνήθως όμως, μόνο το πάχος των λιποκυττάρων ελαττώνεται, όχι ο αριθμός τους,  ειδικά όταν αυτά είναι ανθεκτικά και γονιδιακά προγραμματισμένα να αντέχουν σε περιόδους διατροφικής ένδειας (δίαιτας-νηστίας ή πείνας). Τα προϊόντα που προέρχονται από το αδυνάτισμα των λιποκυττάρων αποβάλλονται ώς υγρά, γι αυτό και είναι αναγκαία η κατανάλωση άφθονου νερού. Η μέθοδος αυτή δεν έχει σχέση με το βελονισμό και πρέπει να γίνεται από πεπειραμένους και ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς. Παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση , ομοιάζει όμως στη θεωρία με την μοντέρνα επίσης μέθοδο της λιποδιάλυσης με λέιζερ (laser) ή με ραδιοσυχνότητες (radiofrequency)  <τις οποίες επίσης εφαρμόζουμε  με επιτυχία στην κλινική μας>

3) την συνεχή επι μία-δύο ώρες στιγμιαία κρούση-λάμψη (2000-4000 μικρές τοπτικές λάμψεις σάν μικρες ψυχρές σπίθες)  με φώς λέιζερ μέσα απο ειδικές οπτικές ίνες που εισέρχονται με τοπική αναισθησία μέσα στα σημεία με τοπικά συσωρρευμένο λίπος με σκοπό να το διαλύσουν ακαριαία και να το μετατρέψουν σε λάδι το οποίο στη συνέχεια αναρροφάται ή εγκαταλείπεται επιτόπου για να απορροφηθεί με φυσικό τρόπο απο τον ίδιο τον οργανισμό.Η πράξη αυτή γίνεται με τοπική  αποστείρωση.

4)
την διάλυση των λιποκυττάρων με ενέσεις που περιέχουν λιποκυτταρολυτικά ένζυμα, τις γνωστές λιπάσες που προέρχονται απο την βιοτεχνολογία (που δρούν στο λιποκύτταρο περίπου όπως παραδείγματος χάριν η λεκυθίνη που λαμβάνεται σε μορφή χαπιών).  Το πιό αποτελεσματικό τέτοιο ένζυμο είναι η φωσφαντιτιλχολίνη με διάφορα ενισχυτικά της δράσης της που επιλέγονται ανα περίπτωση με βάση κυρίως τον τρόπο διατροφής της  κάθε ενδιαφερόμενης, εάν δηλαδή είναι χορτοφάγος ή κρεατοφάγος..Με αυτή την μέθοδο επιτυγχάνουμε γράμμωση και λιποδιάλυση με χημικό τρόπο και το τοπικό λίπος αποβάλλεται απο τον οργανισμό λίγο-λίγο με φυσικό τρόπο.. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανα μήνα για 6 μήνες.  Χρησιμοποιείται και για τα λιπώματα.  Περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα "αντιμετώπιση κυτταρίτιδας".

Η συγκεκριμένη μικροπαρέμβαση ανήκει στην κατηγορία θεραπειών "soft surgery" δηλαδή αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής που απαιτούν μόνο τοπική αναισθησία και πραγματοποιούνται στα εξωτερικά ιατρεία.


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ< ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ ΜΕ ΨΥΞΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Κρυολιπόλυση - Cryolipolysis Cooltech  NEW

Μια εντελώς νέα μη επεμβατική μέθοδος με ορατά αποτελέσματα , χωρίς νυστέρι, πόνο και σημάδια, χρησιμοποιείται παγκοσμίως από το 2013 για την αφαίρεση του τοπικού λίπους. Η αναίμακτη αυτή τεχνική, που έρχεται δυναμικά και με μεγάλες αξιώσεις να προσφερθεί ως πολύ αξιόπιστη εναλλακτική μέθοδος για  την λιποαναρρόφηση. Στα αγγλικά ακούγεται όπως και στα ελληνικά, δηλαδή  «Cryolipolysis».

Η Cryolipolysis ενδείκνυται σε κοιλιά και γλουτούς (ψωμάκια). 

Με τη διαδικασία εφαρμογής της κρυολιπόλυσης τοποθετούμε δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες  μεταλλικές πλάκες από ειδικό κράμα ευγενών μετάλλων στα προεπιλεγμένα προβληματικά σημεία.Οι κεφαλές  ψύχουν το τοπικό λίπος σε θερμοκρασία -5 °C προστατεύοντας ταυτόχρονα με ειδικό εξάρτημα-εσώρουχο μίας χρήσης το δέρμα, έτσι ώστε τα λιποκύτταρα να αποδομηθούν και στη συνέχεια να απορροφηθούν και να αποβληθούν οριστικά και αμετάκλητα μέσω της λέμφου.  Η κρυολιπόλυση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, που αφήνει ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς .

Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα και εφαρμόζεται σε ευχάριστο περιβάλλον ιατρικού ινστιτούτου μόνο  στο κέντρο της Αθήνας. Απαιτούνται 2-3 πολύ οικονομικές και φθηνές συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και ...είστε έτοιμες...

Η μέθοδος του κρύου (κρυολιπόλυση) είναι θεμελιωδώς διαφορετική από τις άλλες μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες, διότι προκαλεί ορατή καί πραγματική  απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρά του με ήπια και σταδιακή μείωση του στρώματος του λίπους χωρίς επιστροφή...      Η μέθοδος της ζέστης (ηλεκτρολιπόλυση με βελόνες) μπορεί να μήν καταστρέψει εντελώς αλλα μόνο να αδυνατίσει τα λιποκύτταρα και έτσι το λίπος ίσως κάποτε να αποθηκευθεί ξανά στα επίμαχα σημεία....ενώ η μέθοδος της κρούσης-λάμψης διαρκεί πολύ περισσότερο απο τις άλλες δύο και εφαρμόζεται πιό δύσκολα λόγω της ευαισθησίας των οπτικών ινών που σπάνε εύκολα, δημιουργώντας καθυστερήσεις....Η χημική ενζυματική μέθοδος είναι η επόμενη καλύτερη μέθοδος και δίνει ορατά αποτελέσματα σταδιακής λιποδιάλυσης και γράμμωσης σε όλες τις προβληματικές περιοχές.

H Cryolipolysis είναι η μέθοδος εμπιστευόμαστε πολύ και που στους κατάλληλους ανθρώπους με σωστό τρόπο ζωής μπορεί να δώσει εύκολη λύση στο τοπικό πάχος...ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ φυσικά....

Βέβαια, για τους λάτρεις της "ζέστης" δηλαδή για όσους δέν ευχαριστιούνται το "κρύο", υπάρχει η εξ'ίσου αποτελεσματική καί αναίμακτη μέθοδος της λιπόλυσης με ραδιοκύμματα-ραδιοσυχνότητες (radiofrequency) που εφαρμόζοντας ζέστη εξ αποστάσεως χωρίς βελόνες με το μηχάνημα COCOON DUO, ταυτόχρονα επιτυγχάνει και  σύσφιξη-λείανση του ελαφρώς χαλαρωμένου δέρματος. Η νέα τεχνολογία βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και οι γυναίκες βρίσκουν σήμερα, ορατές λύσεις σε προβλήματα αιώνων...(διαβάστε περισσότερα στο κεφάλαιο Λέιζερ και Ραδιοσυχνότητες)

>>>  για όποια μέθοδο επιλέξετε, μπορείτε να καλέσετε τώρα για ραντεβού

>>>  στον αριθμό τηλεφώνου +30 210 7219660