Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Ενέσιμη Ενυδάτωση

 
     
 
Ενέσεις με τις οποίες εγχύονται δραστικά συστατικά που καμία κρέμα δεν θα μπορούσε να προσφέρει στο δέρμα μας. Μετά από λεπτομερείς έρευνες, εφαρμόσθηκε με πολύ ουσιαστική προσφορά στην ενυδάτωση και τη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος.

Σκοπός της μεθόδου είναι να δώσει με αποτελεσματικό τρόπο «τροφή» και απαραίτητα συστατικά στην επιδερμίδα, πράγμα που δεν γίνεται με μία απλή μόνο επάλειψη , όσο δραστικό και αν είναι ένα καλλυντικό πρόϊόν. Η εφαρμογή γίνεται υποεπιδερμικά. Τα υλικά ποιυ εγχύονται είναι βιταμίνες όπως  A, C, D. E, υαλουρονικό οξύ και μία ακόμη ουσία που βοηθάει πολύ στη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα είναι αμέσως εμφανή στο πρόσωπο, με εντυπωσιακή διαφορά, γιατί η λάμψη, η σφριγηλότητα και η επανάκτηση της ελαστικότητας γίνονται ορατά αμέσως και με τον πιο ανώδυνο και ακίνδυνο τρόπο. Πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη μέθοδος δεν δρα ανταγωνιστικά σε άλλες ενέσιμες θεραπείες, όπως την αλλαντοτοξίνη, στο υαλουρονικό οξύ ή σε κάποιο χημικό peeling.

Είναι συμπλήρωμα με στόχο την τόνωση και ενίσχυση των ινών του κολλαγόνου της δικτυωτής στιβάδας του χορίου. Είναι λογικό λοιπόν ότι η μέθοδος αυτή μπορεί να προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο που οι απλές κρέμες δεν μπορούν.

Μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία, το πρόσωπο εμφανίζεται φυσικό, ομοιόμορφα ενυδατωμένο, ελαστικό και με ανανεωμένο οβάλ σχήμα χωρίς επέμβαση, χωρίς περίοδο ανάρρωσης, χωρίς παραμορφώσεις και πόνο..


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ "ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΗ"  ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Θεραπεία με πληθώρα λουλουδιών, που προσφέρει ότι καλύτερο υπάρχει στη φύση, με κοσμητικές καινοτόμες φόρμουλες. Ξαναβρείτε το λαμπερό σας δέρμα μέσα απο την αφθονία των αρωματικών ελαίων σε μορφή φρέσκων φαρμακευτικών σκευασμάτων που χρησιμοποιούνται με ειδικό τρόπο στο ιατρείο συμπληρώνοντας μια συνθετη και πιο πληρη  θεραπευτική αντιμετώπιση της αφυδάτωσης ξαναδίνοντάς σας το λαμπερό, υγιές δέρμα της νιότης σας. Η θεραπεία αυτή δίνει μια ακόμα πιο ενισχυμένη δράση στις θεραπείες προσώπου με βλαστοκύτταρα.

 Ρωτηστε μας.

Επίσης ενημερωθείτε εδώ για τις ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς του προσώπου σας >>>@