Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
 
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

ευεργετικά ελιξήρια νεότητος και ομορφιάς

 
     
 
 

Από την ηλικία των 40 και μετά, οι μηχανισμοί λειτουργίας των κυττάρων, των ιστών και των οργάνων μας αρχίζουν να φθίνουν.Παρόλο που μέχρι σήμερα πιστεύαμε το αντίθετο, το βιολογικό ρολό δε χτυπάει με τον ίδιο ρυθμό για όλους. Δυο γυναίκες 45 ετών για παράδειγμα, δεν έχουν την ίδια βιολογική ηλικία και κατ’ επέκταση δεν φθείρονται  απο τον χρόνο ή το στρές με τον ίδιο τρόπο ή ταχύτητα .


Ο προσδιορισμός της βιολογικής ηλικίας ανοίγει μπροστά μας έναν καινούργιο, πολλά υποσχόμενο ορίζοντα και μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο θέμα της γήρανσης. Μπορούμε  άραγε να επιβραδύνουμε τη διαδικασία της γήρανσης παρατείνοντας τη νεότητα της επιδερμίδας ??

 

Η διάγνωση μπορεί να πραγματοποιηθεί με ανάλυση του αίματος, κατά την οποία μετρώνται 3 σημαντικοί βιολογικοί δείκτες. Οι δείκτες αυτοί δείχνουν την πορεία και εξέλιξη της γήρανσης στον εκάστοτε οργανισμό, προσδιορίζοντας τη βιολογική του ηλικία.

 

Ο πρώτος δείκτης είναι το μήκος των τελομερών τα οποία αποτελούν το βιολογικό μας ρολόι. Τα τελομερή βρίσκονται στην άκρη των χρωματοσωμάτων που συνθέτουν τοDNA μας. Μετρώντας το μήκος τους, μαθαίνουμε τη συγκεκριμένη και τη βιολογική μας ηλικία.

Ο δεύτερος δείκτης αφορά το πρωτεόσωμα, ένα πολύ σημαντικό πολυένζυμο, καθώς απομακρύνει τις κατεστραμμένες πρωτεΐνες, οι οποίες προκύπτουν από ελεύθερες ρίζες και άλλους κυτταροτοξικούς ρύπους και είναι υπεύθυνες για διάφορες εκφυλιστικές παθήσεις (πχ Αλτσχάιμερ). Η απομάκρυνσή τους είναι απολύτως αναγκαία για την εξυγίανση του κυττάρου καθώς και για τη μακροζωία του.

Ο τρίτος δείκτης προσδιορίζει τις οξειδωμένες πρωτεΐνες που επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία της γήρανσης.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα, στο επόμενο στάδιο αξιολογείται η κατάσταση του οργανισμού κάθε ατόμου, προσδιορίζεται η βιολογική του ηλικία ώστε να παρέμβουμε μέσω της γεννετικής ιατρικής.

Κατάλληλα και ελεγμένα συμπληρώματα διατροφής και οδηγίες αντιοξειδωτικής διατροφής και άσκησης μαζί χαρίζουν ενέργεια, ζωντάνια, λάμψη και, εν τέλει, ανανέωση, κρατώντας το κλειδί στη διατήρηση της πολυπόθητης νεότητας.

Με βάση την μακρόχρονη εμπειρία μας και τις επιστημονικές έρευνες της κλινικής μας σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Αθηνών,
θα σας πούμε τι είναι πραγματικά καλό απο ιατρική άποψη προσωπικά για σάς  αναλόγως με τις ανάγκες ωραιοποίησης, ανανέωσης, συντήρησης, αντιγήρανσης και ευεξίας που παρουσιάζετε ειδικά εάν έχετε υποβληθεί ή πρόκειται να υποβληθείτε σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις ή θεραπείες.