ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Νέο όμορφο στήθος
Νέα Ωτοπλαστική
Νέα Τεχνική Χεριών
Νέα Τεχνική Λαιμού
Νέο μίνι Λίφτινγκ
Νέα Τεχνική T-MACS
Νέα Τεχνική Ρυτίδων
Νέα Τεχνική Ραγάδων
Νέα Κοιλιοπλαστική
14 Νέες επεμβάσεις με τοπική αναισθησία
Εμφύτευση Μαλλιών
Νέα Αυξητική μαστών
Γυναικομαστία
Νέα τεχνική ωτοπλαστικής
Πλαστική μύτης με τοπικη αναισθησία
Σακούλες γύρω από μάτια
Νέα Λιπογλυπτική, λιποπλαστική και λιποαναρρόφηση
Ενέσιμα για ρυτίδες προσώπου
Skin Needling-ρολλό δέρματος
Κατάργηση χαλάρωσης λαιμού
Mini lift προσώπου - λαιμού
Πάχυνση αποστεωμένων χεριών
Μη παρεμβατική λιπόλυση
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Νέα Αυξητική μαστών
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέα ανώδυνη μέθοδος Αυξητικής πλαστικής δημιουργίας όμορφων και φυσικών μαστών με ημερήσια νοσηλεία

 
     
 

Το πλούσιο στήθος θεωρείται ένα απο τα δυνατά ατού της γυναικείας εμφάνισης. Σε ένα νέο κορίτσι η απουσία στήθους μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις προσωπικές και ερωτικές του σχέσεις. Τώρα όμως, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει το στήθος που ονειρεύεται χάρη στη μέθοδο της προσθετικής.Τι είναι η προσθετική στήθους;
«Είναι μια μέθοδος με την οποία επιτυγχάνεται η μεγέθυνση ή και η βελτίωση του σχήματος ενός μικρού ή άδειου στήθους.
Πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη επέμβαση στο στήθος, επειδή χαρίζει στη γυναίκα πλούσια σωματικά προσόντα».


Για ποιούς λόγους μπορεί ένα στήθος να είναι μικρό ή άδειο;

«Όταν το άτομο γεννήθηκε με αμαστία ή μικρομαστία, δηλαδή το στήθος δεν αναπτύχθηκε κατά την έλευση της εφηβείας, όταν υπάρχει ανιστομαστία (ένα στήθος μικρό και ένα μεγάλο), ύστερα απο 2 ή 3 εγκυμοσύνες ή όταν το άτομο υπέστη υποδόρια μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους (εκκένωση των μαστών χωρίς να διαταραχθεί το εξωτερικό περίβλημα, δηλαδή το δέρμα)».


Πότε γίνεται αυτή η επέμβαση και σε ποιές περιπτώσεις;

«Η επέμβαση μπορεί να γίνει σε όλες τις ηλικίες της γυναίκας, απο την εφηβεία ως και μετά την εμμηνόπαυση, εφόσον η γενική υγεία είναι καλή και με την προϋπόθεση ότι η γυναίκα θα ενημερωθεί πλήρως για όλες τις παραμέτρους που αφορούν αυτή την επέμβαση (χειρουργική, τεχνική, αναισθησία, υλικά, προέλευση των εμφυτευμάτων και ποιότητά τους)».

Η Επέμβαση

Ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθείται;
«Γίνονται προεγχειρητικές εξετάσεις, ενώ η ενδιαφερόμενη προσκομίζει μια φωτογραφία με ένα γυμνό στήθος της αρεσκείας της και ζητά να αποδώσουμε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Αυτό είναι χρήσιμο, γιατί αποφεύγονται οι μετεγχειρητικές διαφορές απόψεων για το αισθητικό πρότυπο του καθενός. Καλό είναι η επιλογή στήθους να γίνεται εντός των φυσιολογικών ορίων και να μην είναι υπερβολική. Ακολουθεί η διαδικασία της επέμβασης στην κλινική, που γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί 40 λεπτά, είναι εντελώς ανώδυνη, ενώ κατά τη διάρκειά της το άτομο μπορεί να συμμετάσχει και στην επιλογή τελικού μεγέθους και σχήματος στις συγκεκριμένες στιγμές της επεμβάσεις που γίνονται οι δοκιμές.
Η τομή μέσα στην οποία τοποθετείται το εμφύτευμα είναι στο κάτω ημιμόριο της θηλής, γιατί εκεί δεν φαίνεται ποτέ. Μπορεί να επιλεγεί και η υπομάστιος τομή εάν αυτή είναι η επιθυμία της ενδιαφερόμενης. Στη συνέχεια φεύγει απο την κλινική μετά απο 2 ώρες φορώντας επίδεσμο. Την επόμενη μέρα τον αφαιρεί και πηγαίνει στην εργασία της φορώντας ένα αθλητικό σουτιέν. Τα ράμματα είναι εσωτερικά και απορροφώνται, οπότε δεν χρειάζεται να κοπούν».

Μοντέρνα εμφυτεύματα, πόσο κοστίζουν

Πόσο εύκολα τολμούν οι γυναίκες να κάνουν προσθετική στήθους;
« Η προσθετική στήθους είναι η δεύτερη επέμβαση σε αριθμό μετά την ρινοπλαστική στην Ελλάδα, ακολουθούν το λίφτινγκ και η λιποπλαστική γλουτών».
Πόσο κοστίζει η επέμβαση;
«Κοστίζει το μισό της τιμής των άλλων ευρωπαϊκών χωρών και το 1/3 των ΗΠΑ. Το κόστος προσδιορίζεται απο τα έξοδα της κλινικής, των υλικών, των εμφυτευμάτων και τις αμοιβές των γιατρών».

Ποιό είναι το πιο μοντέρνο και καλό εμφύτευμα για την
προσθετική στήθους;

«Είναι σταγονοειδούς (σαν δάκρυ, σταγόνα ή σύκο) ή στρογγυλού σχήματος, έχει τραχιά (ανάγλυφη επιφάνεια του εξωτερικού περιβλήματος) και το περιεχόμενό του έχει συνεκτική υφή, δηλ. Είναι στέρεο και όχι υγρό (σαν λουκούμι)».

 Πως συμπεριφέρεται το εμφύτευμα στο μέλλον;

Σε γενικές γραμμές, για έξι (6) εβδομάδες μετα την επέμβαση το άτομο δέν συνιστάται να κολυμπήσει ή να ασκηθεί στο γυμναστήριο. Απο την τέταρτη (4) όμως εβδομάδα μπορεί να καθήσει στην παραλία κάτω απο σκιερή ξαπλώστρα και να ασκείται ελαφρά στον διάδρομο του σπιτιού του, Κατα τα άλλα, άν το άτομο καλό είναι να ακολουθήσει τις προληπτικές οδηγίες του γιατρού για ακραίες συμπεριφορές τους πρώτους 6 μήνες (περί αποχής από: έντονη προσωπική φυσική δραστηριότητα, αθλήματα, έκθεση σε ατυχήματα, βίαιους διαπληκτισμούς, εγκυμοσύνη). Τα εμφυτεύματα μεν δεν παθαίνουν συνήθως βλάβη, μπορεί όμως να χρειαστούν κάποτε, κάποιες μικρές διορθώσεις. Αυτό συμβαίνει σπανιότατα κυρίως εάν το άτομο εμπλακεί κατά την διάρκεια της ζωής του σε τροχαίο, εργατικό ή άλλο ατύχημα με συμμετοχή του θώρακα. Τότε τα εμφυτεύματα μπορεί να υποστούν ρήξη,συρρίκνωση ή άλλο πρόβλημα. Αλλιώς τα εμφυτεύματα που τοποθετούνται τόσο άνωθεν όσο και κάτωθεν του θωρακικού μυός, συμπεριφέρονται φυσιολογικότατα και είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς την ύπαρξή τους, διότι συμπεριφέρονται σαν μέρος του σώματός μας ».

Και η αισθητικότητα;

«Η αισθητικότητα πάντοτε μένει αναλλοίωτη ή και αυξάνεται δίνοντας μια πιο ερωτική διάθεση στη γυναίκα, είτε άμεσα είτε έμμεσα, μέσω της μεγάλης τόνωσης της αυτοπεποίθησής της».

***   Οι μέχρι σήμερα αποτελεσματικές μέθοδοι αυξητικής στήθους είναι:
  • Αυξητική στήθους με τοποθέτηση του ενθέματος κάτω από τον αδένα: Το αποτέλεσμα δείνει ένα στρογγύλεμα στον επάνω πόλο του μαστού, αλλά και ζαρώματα ( rippling) στο στήθος γυναικών με λεπτό δέρμα και λιγοστό αδενικό ιστό. Πολύ καλή επιλογή για χυμώδεις γυναίκες.
  • Αυξητική στήθους με τοποθέτηση του ενθέματος κάτω από το μείζονα θωρακικό μυ: Το ένθεμα καλύπτεται καλύτερα, ενώ παράλληλα, μειώνεται αφενός η αίσθηση του ενθέματος, αφετέρου τα ζαρώματα κατά την ψηλάφιση γύρω από το ένθεμα. Πολύ καλή επιλογή για αδύνατες γυναίκες.
  • Αυξητική στήθους με τοποθέτηση του ενθέματος σε δύο επίπεδα (dual plane)..Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες αυτής της αγαπημένης μας τεχνικής.
  • KAI ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ???


2014-2015 !!! >> ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΤΡΙΠΛ ΠΛΕΙΝ-ΝΟ ΠΕΙΝ" Η ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ


ΕΙΝΑΙ Η >> 3D TRIPLE PLANE NON TOUCH NO PAIN NATURAL COMPOSITE PERSONAL TECHNIQUE FOR BREAST ENLARGEMENT


Είναι μια προσωπική, Ελληνο-Βραζιλιάνικης φιλοσοφίας ανάμειξη (Composite no pain-triple plane) όλων των τεχνικών που προαναφέραμε και απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν στοιχειωδώς όμορφο φυσικό στήθος το οποίο επιθυμούν να κάνουν ακόμα πιο όμορφο και φυσικό !!


Τα αποτελέσματα από τη χρήση αυτής της τριπλής μεθόδου είναι τα πιο φυσικά που μπορεί να φανταστεί κανείς ενώ είναι αδύνατο να «προδοθεί» η ευτυχισμένη γυναίκα από το νέο της στήθος διότι αυτό κινείται φυσιολογικά, είναι σταγονοειδές, αφράτο, μαλακό και σφριγηλό ταυτόχρονα και ακολουθεί με φυσικότητα τις κινήσεις του σώματος. Η τεχνική είναι ουσιαστικά ακίνδυνη και πολύ ασφαλής και δεν εμποδίζει σε τίποτα τις εξετάσεις του μαστού, τον θηλασμό και την αισθητικότητα οι οποίες συνεχίζουν να λειτουργούν πλήρως .


Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα τόσο εμείς όσο και οι πάρα πολλές Ελληνίδες και ξένες στην οποία την εφαρμόσαμε και τις οποίες συχνά απολαμβάνουν οι θαυμαστές τους στη show biz και στην τηλεόραση.


Αυτή η τεχνική έχει όλα τα αξιοθαύμαστά καλά των μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενων τεχνικών μεγέθυνσης μαστών με εμφυτεύματα σιλικόνης καί με το δικό σας λίπος .......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΔΥΝΗ.....αφού γίνεται με τοπική αναισθησία.


Ετσι, το ίδιο βράδυ θα βρίσκεστε στο σπίτι σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με το νέο σας σταγονοειδές και σφριγιλό στήθος....και το επόμενο καλοκαίρι..... ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΩΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ, το ντύσιμό σας θα είναι ανεπιτείδευτα θεαματικό ενώ με το μαγιό... όλα θα δείχνουν πιό αποκαλυπτικά απο ποτέ !!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΡΙΠΛΕΙΝ ΝΟ ΠΕΙΝ" ΣΤΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΝΚ (σύνδεσμο) @ >>

.//.

*ΟΜΩΣ ΚΑΙ OI ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΘΩΡΑΚΙΚΟΥΣ ΜΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ "ΣΑΜΠΦΑΣΙΑΛ"

 

Μάθετε για την βελτίωση της εικόνας του ντεκολτέ σας με την εφαρμογή της μεθόδου αυξητικής στήθους, Subfacial. Η εναλλακτική αυτή μέθοδος που εφαρμόζεται απο το 2004 περιορίζει τη στρογγυλάδα στον επάνω πόλο του μαστού χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει.

 

Αυξητική στήθους, μία ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργική η οποία χαρίζει σε όποια την τολμά, ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ και όχι μόνο. Η νέα τεχνική τοποθέτησης των ενθεμάτων κάτω από την περιτονία που αποτελεί τη θήκη του μείζονα θωρακικού μυός έρχεται σαν συμπληρωματική μέθοδος για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε επιλεγμένες περιπτώσεις.

Τι είναι το πλάνο subfacial ?

Το subfacial πλάνο είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από τη βαθιά περιτονία του θώρακα, αλλά και την περιτονία που επαλείφει το μείζονα θωρακικό μυ. Η επιτυχημένη αυτή τεχνική περιορίζει τη στρογγυλάδα του πάνω πόλου των μαστών. Ο μαστός είναι προσκολλημένος επάνω σε αυτή την περιτονία κατά τα άνω 2/3. Το ένθεμα τοποθετείται πλήρως κάτω από την περιτονία η οποία καλύπτει, εκτός από το μείζονα θωρακικό μύ, και τους άλλους , όπως είναι ο πρόσθιος οδοντωτός, αλλά και ο ορθός και λοξός κοιλιακός μυς.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται:

Το subfacial προτείνεται στις αδύνατες γυναίκες με:

 • μικρό και υποπλαστικό στήθος και δέν έχουν ψωμάκια και
 • σε όσες έχουν υποστεί μείωση του όγκου τους στήθους ύστερα από εγκυμοσύνες χωίς συνοδό χαλάρωση δέρματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής subfacial

 • Αποφεύγεται η δυσμορφία ή η παραμόρφωση του ενθέματος
 • Υπάρχει αρκετός ιστός για να καλυφθεί το ένθεμα χωρίς να τραυματίζεται ο μυς
 • Απογεύγονται πτυχώσεις (ζαρώματα) στον επάνω πόλο του στήθους
 • Κατά την επέμβαση, το τραύμα είναι περιορισμένο και συνεπώς, η ανάρρωση ταχύτερη
 • Ο μυς είναι πίσω από το ένθεμα και άρα κινείται ανεξάρτητα κατά την άσκηση.
 • Επιτυγχάνεται πληρότητα στον άνω πόλο του στήθους. Αισθητικά, φαίνεται πιο φυσικό και πλούσιο.
 • Δεν υπάρχει πτώση του στήθους, καθώς η περιτονία υποστηρίζει το ένθεμα ανάμεσα στην επιφανειακή περιτονία του scarpa και την εν βάθει περιτονία του μαστού, ανάμεσα στους πρόσθιους και οπίσθιους συνδέσμους.
 • Το τρίπτυχο για ένα φυσικό αποτέλεσμα

  1. Εμφάνιση: Όταν το ένθεμα τοποθετείται κάτω από το μυ, σε γυμνασμένες γυναίκες ή αθλήτριες παρατηρείται ένα φούσκωμα στο πάνω μέρος του στήθους. Είναι αυτό που ονομάζεται εμφάνιση τύπου baseball. Κάτω από την περιτονία, το στήθος φαίνεται πιο φυσικό.
  2. Κίνηση: Η κίνηση του μυός αναγκάζει το ένθεμα να πάει προς τα πάνω όταν τοποθετείται κάτω από τον μυ. Αυτή η μετακίνηση (δυναμικός μαστός) παρατηρούν πιο εύκολα οι γυναίκες που γυμνάζονται. Με την τοποθέτηση του ενθέματος στη θήκη κάτω από την απονεύρωση, αυτή η μετακίνηση δεν παρατηρείται.
  3. Θέση: Η επούλωση με την τοποθέτηση του ενθέματος subfacial ολοκληρώνεται ομαλά. Αντίθετα, όταν τοποθετείται κάτω από το μυ, εάν δεν ακολουθηθούν ειδικοί χειρουργικοί χειρισμοί χρειάζεται για κάποιο διάστημα η πίεση των ενθεμάτων προς τα κάτω, κατά τη διάρκεια της επούλωσης, Κάτι τέτοια δεν χρειάζεται όταν το ένθεμα τοποθετείται κάτω από την περιτονία.

                                                                            .//.

* ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ > ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ (την ίδια νύχτα της επεμβάσεως).

                                                                         .//.

*Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε είναι τραχείας επιφανείας συμπαγούς σιλικόνης ( cohesive gel), ενώ η προτεινόμενη τομή είναι αυτή της περιθηλαίας γραμμής, δηλαδή στο κάτω ήμισυ.

                                                                                     .//.
Τα ιατρικά εμφυτεύματα που χρησιμοποιούμε για την αυξητική, τη μεγέθυνση και την εξίσωση των γυναικείων μαστών, είναι προελεύσεως Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με έγκριση απο τον Αμερικάνικό και τους Ευρωπαικους Οργανισμούς Ελέγχου Υγείας, περιλαμβανομένου και του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)      
                                                                              .//.

#Εδώ περισσότερα για την πλαστική χειρουργική των μαστών >>>@
Επίσης:
#Εδώ μπορείτε να δείτε και την νέα τεχνική του 2017 με το ολοκαίνουριο σπογγώδες εμφύτευμα μαστών που αποτρέπει οριστικά τον σχηματισμό κάψας >>>@
 
     

 
 
Click here
Αυξητική μαστών - νέα φυσική τεχνική
 
 
  πίσω