ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Νέο όμορφο στήθος
Νέα Ωτοπλαστική
Νέα Τεχνική Χεριών
Νέα Τεχνική Λαιμού
Νέο μίνι Λίφτινγκ
Νέα Τεχνική T-MACS
Νέα Τεχνική Ρυτίδων
Νέα Τεχνική Ραγάδων
Νέα Κοιλιοπλαστική
14 Νέες επεμβάσεις με τοπική αναισθησία
Εμφύτευση Μαλλιών
Νέα Αυξητική μαστών
Γυναικομαστία
Νέα τεχνική ωτοπλαστικής
Πλαστική μύτης με τοπικη αναισθησία
Σακούλες γύρω από μάτια
Νέα Λιπογλυπτική, λιποπλαστική και λιποαναρρόφηση
Ενέσιμα για ρυτίδες προσώπου
Skin Needling-ρολλό δέρματος
Κατάργηση χαλάρωσης λαιμού
Mini lift προσώπου - λαιμού
Πάχυνση αποστεωμένων χεριών
Μη παρεμβατική λιπόλυση
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Πλαστική μύτης με τοπικη αναισθησία
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Πλαστική μύτης με τοπικη αναισθησία

 
     
  Όχι ολική ρινοπλαστική, αλλά μόνον στην άκρη ή την ράχη της μύτη σας.Αν και ίσια, μια μύτη μπορεί να καταστρέψει την αρμονία του προσώπου μας εάν στην άκρη της τελειώνει άσχημα. Αλλά τώρα με μια μικροεπέμβαση όλα μπορούν να διορθωθούν στο εξωτερικό ιατρείο.

Είσθε μερικώς ικανοποιημένοι απο την μύτη σας, βλέπετε την άκρη της πολύ πλατιά ή σε σχήμα πατάτας; Σήμερα μπορείτε να την αλλάξετε χωρίς ολική ρινοπλαστική. Πρόκειται για μια επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία, επεμβαίνοντας μόνο στην άκρη της μύτης και τα ρουθούνια. Η επέμβαση διαρκεί απο 20-40 λεπτά και μπορεί να γίνει απο το εσωτερικό της μύτης ή με θεραπεία open ανυψώνοντας τον χόνδρο ανάμεσα στα ρουθούνια για να ξαναφτιάξουμε την άκρη της μύτης. Στη δεύτερη περίπτωση ο χειρουργός θα κάνει ορισμένα μικροραμματάκια που θα απορροφηθούν μετά απο μια εβδομάδα. Προηγείται εικονική προσομοίωση του αποτελέσματος ώστε να είναι όλοι σύμφωνοι για το πιθανό αποτέλεσμα.

Καμιά μελανιά:

Στην κλασική ρινοπλαστική προβλέπεται το κάταγμα των δύο ρινικών οστών και αυτό σημαδεύει την περιοχή γύρω απο τα μάτια για 2-6 ημέρες.

Στην συγκεκριμένη επέμβαση δεν προβλέπεται το κάταγμα αυτών των οστών και έτσι δεν εμφανίζονται μελανιές.

4 ημέρες μετά την επέμβαση χρησιμοποιείται ένα ειδικό σκληρό τσιρότο ενώ οι επιπωματισμοί βγαίνουν απο την ίδια την ασθενή μετά απο μερικές ώρες. Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως. Χάρις στην τοπική αναισθησία βλέπουμε αμέσως το τελικό σχήμα της μύτης και συμμετέχουμε στην οριστικοποίησή του.

Το Πηγούνι

Συνήθως, αλλά όχι πάντα, στο σχεδιασμό μιας ρινοπλαστικής, ο πλαστικός χειρούργος θα πρέπει, σύμφωνα με ειδική μελέτη της αρμονίας  του νέου προφίλ, να εστιάσει και στην περιοχή του πηγουνιού, εφόσον μια μεγάλη μύτη μπορεί να κάνει το πηγούνι να φαίνεται μικρό ή  και το αντίστροφο. Με μοντέρνα σχεδιασμένα ειδικά εμφυτεύματα μπορεί κανείς να εναρμονίσει αισθητικά το προφίλ του προσώπου διορθώνοντας ένα μικρό πηγούνι ή ένα μεγάλο προγούλι με πρόσβαση από την έσω επιφάνεια του κάτω χείλους. Τα εμφυτεύματα από συνθετικό υλικό (κοράλλι πορώδες ηλιοπλαστικό ή φυσικό οστούν) για το πηγούνι τα ζυγωματικά και την μύτη επίσης χρησιμοποιούνται σε μερικές επιλεγμένες περιπτώσεις ειδικά όταν η δυσμορφία περιλαμβάνει ασυμμετρίες στο πρόσωπο. Ορισμένες φορές χρησιμοποιείται και το αυτολογο λίπος (δηλ. λιπος από τον ίδιο τον οργανισμό μας) για εφαρμογή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.Καλοί υποψήφιοι για την επέμβαση.

- Οι νέοι ή ώριμοι άντρες ή γυναίκες που δεν επιθυμούν αλλαγή των χαρακτηριστικών του προσώπου αλλά μόνο ελάφρυνση της βαρειάς εικόνας της μύτης.

- Οι νέες γυναίκες στις οποίες ενδείκνυται mini lift με τοπική αναισθησία, οπότε γίνεται συνδυασμός των δύο αυτών επεμβάσεων.
 
     

 
  πίσω