ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Νέο όμορφο στήθος
Νέα Ωτοπλαστική
Νέα Τεχνική Χεριών
Νέα Τεχνική Λαιμού
Νέο μίνι Λίφτινγκ
Νέα Τεχνική T-MACS
Νέα Τεχνική Ρυτίδων
Νέα Τεχνική Ραγάδων
Νέα Κοιλιοπλαστική
14 Νέες επεμβάσεις με τοπική αναισθησία
Εμφύτευση Μαλλιών
Νέα Αυξητική μαστών
Γυναικομαστία
Νέα τεχνική ωτοπλαστικής
Πλαστική μύτης με τοπικη αναισθησία
Σακούλες γύρω από μάτια
Νέα Λιπογλυπτική, λιποπλαστική και λιποαναρρόφηση
Ενέσιμα για ρυτίδες προσώπου
Skin Needling-ρολλό δέρματος
Κατάργηση χαλάρωσης λαιμού
Mini lift προσώπου - λαιμού
Πάχυνση αποστεωμένων χεριών
Μη παρεμβατική λιπόλυση
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Νέα τεχνική ωτοπλαστικής
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Νέα τεχνική ωτοπλαστικής

 
     
  Όταν η φύση αδικεί, η επιστήμη... συγχωρεί και βελτιώνει!
Αν αισθάνεστε ότι το πρόσωπό σας δεν κολακεύεται απο την παρουσία των πεταχτών ή μεγάλων αυτιών σας, τότε υπάρχει και η λύση της πλαστικής χειρουργικής.
Μια νέα τεχνική που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1999 βελτιώθηκε το 2000 στη χώρα μας από την ομάδα του πλαστικού χειρουργού Δρ. Ιωάννη Λύρα, μπορεί να σας δώσει τη λύση.
Απο το Φεβρουάριο του 2000 έως και σήμερα, πολλοί Έλληνες, Ελληνίδες και ελληνόπουλα υποβλήθηκαν σε επέμβαση τεχνικής ωτοπλαστικής απο τον Δρ. Λύρα και αντίκρισαν έναν καινούργιο εαυτό στον καθρέπτη τους, πολύ πιο όμορφο και γοητευτικό.Χωρίς προβλήματα Συγκεκριμένα, η νέα αυτή μέθοδος που εφαρμόζεται στη χώρα μας, παρακάμπτει προβλήματα που υπήρχαν με τις προηγούμενες μεθόδους, όπως: το υπερβολικό πρήξιμο, την κλασική οπισθοωτιαία τομή και άρα τη μετεγχειρητική ουλή και άλλες επιπλοκές, όπως πιθανά αιματώματα ή μολύνσεις που ήταν φυσικό να συμβαίνουν.

Το σκεπτικό της νέας τεχνικής βασίζεται στην ιδέα της αναδίπλωσης του χόνδρου, που αποτελεί το σκελετό του πτερυγίου του αφτιού και της σταθεροποίησης του σε μια νέα θέση, πιο κοντά στο κρανίο, εξηγεί ο γνωστός επιστήμονας.

Για να επιτευχθεί αυτό γίνεται μια μικρή οπή στο οπίσθιο μέρος του πτερυγίου, μέσω της οποίας και με τη βοήθεια ενός μικρού ειδικού εργαλείου με το σχήμα της λόγχης. Επιδιώκεται, λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο, η χαλάρωση της μνήμης, του χόνδρου, του ωτός και δίδεται σ' αυτό το φυσικό σχήμα τύπου που χαρακτηρίζει τα αυτιά όσων δεν έχουν το συγκεκριμένο αισθητικό πρόβλημα. Ράμματα. Αμέσως μετά, μέσω δύο εώς έξι πολύ μικρών οπών που βρίσκονται κρυμμένες στις αναδιπλώσεις του προσθίου τμήματος του πτερυγίου του ωτός, τοποθετούνται μερικά λεπτά ράμματα απο απορροφήσιμο ή μή απορροφήσιμο υλικό.
Αυτά διατηρούν το νέο σχήμα που έχουμε επιτύχει με το χόνδρο του αυτιού να βρίσκεται στη σωστή θέση, χωρίς όμως, να έχουν γίνει αισθητοί οι χειρισμοί που προηγήθηκαν.

Τον τελευταίο και μάλλον καθοριστικό λόγο στην επέμβαση τον έχει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος παρατηρεί το σχήμα του νέου του αυτιού στον καθρέπτη και μάλιστα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Έτσι έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει με τη δική του άποψη στο οριστικό αποτέλεσμα. Και σε παιδιά
Η επέμβαση διαρκεί μόνο 20 λεπτά σε περιβάλλον μικρού εξωτερικού χειρουργείου και με τοπική νάρκωση, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία του ασθενούς.

Η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε παιδιά από 6 ετών και άνω χωρίς μάλιστα ιδιαίτερη ταλαιπωρία, όμως τότε η νάρκωση είναι ελαφρά ύπνωση μαζί με τοπική αναισθησία, επειδή το παιδί δεν συνεργάζεται εύκολα με τους γιατρούς.
 
     

 
  πίσω