ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΚΕΦΑΛΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΥΤΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΙΜΟΥ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Νέο όμορφο στήθος
Νέα Ωτοπλαστική
Νέα Τεχνική Χεριών
Νέα Τεχνική Λαιμού
Νέο μίνι Λίφτινγκ
Νέα Τεχνική T-MACS
Νέα Τεχνική Ρυτίδων
Νέα Τεχνική Ραγάδων
Νέα Κοιλιοπλαστική
14 Νέες επεμβάσεις με τοπική αναισθησία
Εμφύτευση Μαλλιών
Νέα Αυξητική μαστών
Γυναικομαστία
Νέα τεχνική ωτοπλαστικής
Πλαστική μύτης με τοπικη αναισθησία
Σακούλες γύρω από μάτια
Νέα Λιπογλυπτική, λιποπλαστική και λιποαναρρόφηση
Ενέσιμα για ρυτίδες προσώπου
Skin Needling-ρολλό δέρματος
Κατάργηση χαλάρωσης λαιμού
Mini lift προσώπου - λαιμού
Πάχυνση αποστεωμένων χεριών
Μη παρεμβατική λιπόλυση
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
Γυναικομαστία
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

Γυναικομαστία

 
     
  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ που ΔΕΝ οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές αλλα συνήθως σε παχυσαρκία ή κληρονομικότητα, ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.

Ετσι, μερικές φορές χρειάζεται και κάποιος άντρας να βρεθεί το χειρουργείο για να υποβληθεί σε μια επέμβαση σωτήρια για την ψυχική του, κυρίως, ισορροπία.Γιατί στους Ανδρες;
Η γυναικομαστία είναι ένα πρόβλημα που δημιουργείται από την υπερτροφική ανάπτυξη των αντρικών μαστών. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε το πόσο άσχημα μπορεί να νιώθει ένας άντρας που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Φοβάται μήπως θεωρηθεί θηλυπρεπής και προσπαθεί να κρύψει το μεγάλο στήθος του.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις οι επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής, μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή αυτών των ανθρώπων, απαλλάσσοντάς τους οριστικά από αυτή την κρυφή πληγή.

Όμως για να τα αποφύγουμε αυτά αρκεί μία ώρα. Τόσο διαρκεί η πολύ οικνομική αυτή επέμβαση με την οποία διορθώνεται αυτό το πρόβλημα, το οποίο δημιουργείται από την υπερτροφική ανάπτυξη των αντρικών μαστών και λέγεται γυναικομαστία.

«Η επέμβαση είναι ένας συνδυασμός λιποαναρρόφησης συμπληρωμένης από μία αμφοτερόπλευρη υποδόρια μαστεκτομή, δηλαδή εκτομή του περιεχομένου των δύο μαστών κάτω από το δέρμα και τη θηλή. Οι τομές είναι τοποθετημένες στην θηλή και έχουν μήκος όσο η διάμετρος της και γι' αυτό είναι διακριτικές, οι τομές αυτές σε λίγο καιρό θα είναι πρακτικά αδιόρατες, γιατί γίνονται σε δέρμα σκούρου χρώματος αυτό της θηλής. Το χρώμα τους μετά την επέμβαση προοδευτικά επανακτά το χρώμα που είχε η θηλή πριν από την επέμβαση.

Συνήθως βγαίνουν 100 έως 400γρ. από τους ιστούς, πράγμα που δικαιολογεί εν μέρει γιατί το αισθητικό πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο και έντονο. Το υλικό που βγαίνει από το μαστό είναι ινώδες και σκληρό στο μεγαλύτερο τμήμα του, γι' αυτό και η λιποαναρρόφηση μόνη, πρέπει να αποφεύγεται ως ανεπαρκής μέθοδος. Η διπλή τεχνική είναι η πιο σωστή και οριστική λύση.

Όλα τα ράμματα είναι εσωτερικά και απορροφώνται από τον οργανισμό μέσα σε ένα μήνα, όσο περίπου διαρκεί η περίοδος στην οποία ο ασθενής πρέπει να κάνει ελαφρό μασάζ στην περιοχή για να βοηθήσει το δέρμα να επιστρέψει στη φυσιολογική κατάσταση, χωρίς να περισσεύει.

Τοπική Αναισθησία.
Η επέμβαση γίνεται με τοπική μόνο νάρκωση και είναι απολύτως απλοποιημένη για να μην προκαλεί δυσφορία στον ασθενή.

Το βράδυ στο σπίτι
.
Ο ασθενής θα μείνει στην κλινική 4 ώρες και μετά θα φύγει για το σπίτι του όπου θα ξεκουραστεί για 1 ημέρα. Μετά θα είναι ελεύθερος να ξαναγυρίσει στις συνήθεις δραστηριότητές του, αποφεύγοντας ίσως τον έντονο αθλητισμό για ακόμη δύο εβδομάδες. Γιά μία εβδομάδα συνιστούμε  να φοράει ο άνδρας στο θώρακα ένα ειδικό ελαστικό επίδεσμο για 4 ώρες ημερησίως που θα κρατάει πιεστικά σταθερά το δέρμα στη νέα του θέση πάνω στο θώρακα, ώστε να αποφευχθεί η χαλάρωση που θα μπορούσε ίσως στους παχύσαρκους να εμφανιστεί μετά από 2-3 μήνες.Για τους εφηβους τα πράγματα είναι ακόμη απλούστερα.

Γράμμωση.
Η γράμμωση που επιτυγχάνεται δίνει σε όλους με αυτό το το πρόβλημα, τον σφριγηλό και όμορφο-αρρενωπό θώρακα που τόσο επιθυμούν μόλις σε μία ώρα. Οσο χρειάζεται ο πλαστικός χειρουργός για να πραγματοποιήσει την εύκολη αυτή επέμβαση. Επειτα μπορεί να συνεχίσει  εάν επιθυμεί με μυική ενδυνάμωση των θωρακικών μυών.

Συμπέρασμα
Η επέμβαση της γυναικομαστίας είναι πλέον επέμβαση ρουτίνας
, αφορά όλους τους υπέρβαρους άντρες, αλλά και τους εφήβους και είναι εντελώς ακίνδυνη και ασφαλής»

>τηλεφωνήστε μας τώρα στο 20 7219660
 
     

 
  πίσω