Μεσοθεραπεία
Αναίμακτες Θεραπείες
Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι
Ενέσιμες Θεραπείες, Υαλουρόνη & Μπότοξ
Φίλερς - Προσθετικά
Το Στεφάνι της Νεότητος
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Το botox του-της ηθοποιού
Μάτια - Μαύροι Κύκλοι NEO
Aυτόλογη Mεσοθεραπεία
Ενέσιμη Ενυδάτωση
Μη παρεμβατική ενζυμική διάλυση τοπικού λίπους
Ακτίνες Λέϊζερ - US - RF
Soft Holing και Tunneling
Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Αναίμακτη λιποαναρόφηση
Διαμάντια - SilkPeel NEW
Ραγάδες
Βιολογική Κυτταρική Ανανέωση
Συνδυασμοί Αντιγήρανσης
Μακροζωία & Αντιγήρανση
Bιταμίνες
Λέιζερ Αποτρίχωσης
Καλλυντικά ελιξήρια
 
Δείτε επίσης...
 
YouTube
 
Αυξητική Μαστών
 
 
Ρινοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 
Το botox της ηθοποιού
 
Brazilian
 
 
New techniques
 
 
 
Το Στεφάνι της Νεότητος
 
Δελτία Τύπου
 
Επαγγελαμτικά ταξίδια
 
 
     
           
 
 
           
home
 
Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ι. Λύρας
 
  Δρ. Λύρας Δραστηριότητες Θεραπείες Επεμβάσεις Συνήθεις ερωτήσεις Συνεντεύξεις Επικοινωνία  
 
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 
πίσω | μπροστά αρχική
 
 

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 
     
 

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ


Οι συγκεκριμένες ενέσεις αδρανοποιούν το αίτιο που προκαλεί τη ρυτίδα, απαλείφουν  δηλαδή την κίνηση των εκφραστικών μυών όσο εμείς επιθυμούμε (εμείς με την προσωπική μας τεχνική προτιμούμε να υπάρχει φυσιολογική-όχι υπερβολική κίνηση και ητο φυσικό αποτέλεσμα να διαρκεί άνω των 6 μηνών). Χρησιμεύουν για την θεραπεία ρυτίδων που δημιουργούνται κατα την έκφραση αλλα δέν υπάρχουν όταν το άτομο δέν εκφράζεται όσες και άν είναι αυτές οι ρυτίδες.. Επίσης χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά όταν τα νέα άτομα φαίνονται κουρασμένα ενώ δέν είναι κουρασμένα ούτε αισθάνονται έτσι !!!


Βουτυλική τοξίνη:

Γνωστό σε όλους πλέον με το "μικρό" του όνομα...botox ή Dysport, το φάρμακο αυτό σε λιγότερο από δέκα λεπτά αδρανοποιεί τις περιοχές όπου εγχύεται και άρα εξαφανίζει τη ρυτίδα, αφού χτυπάει το αίτιό της. Τα παραπάνω γίνονται είτε χωρίς καθόλου αναισθησία είτε με λίγη τοπική αναισθησία, όπως κάνει ο οδοντίατρο, και οι τιμές είναι ανάλoγες με την ποσότητα που χρειαζόμαστε. Τώρα πιά η θεραπεία θεωρείται φτηνή.

Οι ενεσούλες προκαλούν ένα μικρό τοπικό πρήξιμο που υποχωρεί όμως σε λίγα λεπτά.

Η ακριβής διάρκεια της αποτελεσματικότητάς τους είναι ασαφής και ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία,την ποιότητα και την κατάσταση του δέρματος. Πάντως υπολογίζεται πως διαρκούν γύρω στους 3-9 μήνες αναλόγως της τεχνικής και του προηγούμενου ιστορικού.. Οι συχνές επαναλήψεις μπορεί να προκαλέσουν την δημιουργία αντισωμάτων μειώνοντας την αποτελεσματικότητα.

Ανώτατη ηλικία τα 50 έτη. Έντονος σκεπτικισμός υπάρχει και ομολογειται απο τις ίδιες τις παραγωγες εταιρίες σχετικα με την διασπορά (κατα την ένεση) της τοξίνης στο υπόλοιπο σώμα με οτι αυτο συνεπάγεται.

  Ο ΤΥΠΟΣ ΣΑΣ

Αν ο τύπος του μυικού σας τόνου είναι ορθοκινητικός (απόλυτος συγχρονισμός συναισθημάτων και μιμητικών εκφράσεων) είστε ιδανική υποψήφια για botox, αφού το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει έως και 9 μήνες και η αγωγή να είναι απαραίτητη μια φορά το χρόνο. Ο υπερκινητικός τύπος μυικής δομής (δεν υπάρχει συγχρονισμός μεταξύ μυικών συσπάσεων και έκφρασης συναισθημάτων), δεν διατηρεί το αποτέλεσμα πάνω απο 6 μήνες, οπότε  οι εφαρμογές πρέπει να γίνονται 2 ή 3 φορές το χρόνο. Τέλος, στον υπερτονικό τύπο (απουσιάζει εντελώς ο συγχρονισμός και ο έλεγχος), το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό : Οι ρυτίδες δεν εξαφανίζονται τελείως, η μυική σύσπαση μπλοκάρεται μόνο για 1 ή 2 μήνες και χρειάζονται 4 με 5 εφαρμογές κάθε χρόνο. Ο στόχος είναι να μετατραπεί ο μυικός τόνος σε υπερκινητικό και τελικά σε κινητικό τύπο.

Ερώτημα : Υπάρχει αντικαταστάτης του μπότοξ ???

 >>>>  Εχετε ακούσει για το ΦΡΟΤΟΞ  ??? 


Μια νέα τεχνική υποστηρίζει ότι θα γίνει ο αντικαταστάτης του μπότοξ, παρέχοντας μια ελκυστική εναλλακτική λύση, με βάση την κρυοθεραπεία, για το σβήσιμο των ρυτίδων του προσώπου, χωρίς βοτουλινική τοξίνη (την τοξίνη του διάσημου μπότοξ). Η νέα τεχνική χρησιμοποιεί τη δύναμη του ψύχους για θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο.

Η τεχνική βασίζεται στην κρυο-νευροτροποποίηση και έχει ήδη βαφτιστεί χαϊδευτικά frotox.

Η λέξη προέρχεται απο την αγγλική λέξη Freeze (κρυο-ψύχος-πάγος) στα πλαίσια της κρυοθεραπείας, γνωστής κατηγορίας κρυοθεραπειών ομορφιάς  (πχ κρυολιπόλυση) και την ελληνική τοξ-ίνη όπως στο μποτόξ για το οποίο τόσα πολλά έχουν κατα καιρούς γραφτεί καί απο εμάς.


Η τεχνική παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Αντιγήρανσης (AMWC) που διεξήχθη στο Μονακό. Ουσιαστικά πρόκειται για ενέσεις υγρού οξειδίου του αζώτου υψηλής πίεσης. στους εκφραστικούς επιφανειακούς μύες που με την υπερλειτουργία τους δημιουργούν τις εκφραστικές ρυτίδες και εικόνα αγωνίας ή κούρασης στο πρόσωπο.

Το αποτέλεσμα του Frotox (Φροτόξ) διαρκεί δύο μήνες και είναι παρόμοιο με εκείνο απο την συνηθισμένη μέθοδο του Botox (Μποτόξ)με τις ενεσούλες, η οποία όμως διαρκεί οκτώ μήνες... (μερικές φορές και άνω των δώδεκα μηνών με την δική μας, προσωπική τεχνική>ρωτήστε μας). 

Εμείς την μέθοδο αυτή την χρησιμοποιούμε επιλεκτικά σε ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες που δέν συμπαθούν το μποτόξ !!  

 
     

 
  πίσω